Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FitLife

39 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jó zsír, melyet ajánlatos lenne elkerülni? Nézzük meg a halolaj kapszula hatásait!..
Tenni akarsz az egészségedért?..
A modern világban az emberek többsége ülő helyzetben végzi a munkáját és még azt is, ami nem a munkája. A civilizáció fejlődése következtében kialakult ülőéletmódunk, ahol is ülünk a kocsiban a munkába menet, ülünk a munkában legalább 6 órát, ülünk megint a kocsiban hazafelé vagy a munka miatt egész…..
FitLife 8 étel, amitől nem hízol 2016.08.22 14:20:44
  Egyre többen figyelnek az étkezésükre, ha éppen nem is számolgatják a fehérje, zsír illetve szénhidrát tartalmakat, de szem előtt tartják, hogy milyen élelmiszereket fogyasztanak. Nekik lehet ez most segítség...
  A testépítés, mint sport, már régen kezdődött. Akkoriban nem az volt a célja, hogy ki a legnagyobb, legizmosabb, hanem ki a legerősebb. Aztán bevezették, hogy ki a legtökéletesebb testű férfi. De vajon a mai formák hasonlítanak a régi időkre? Óóó, egyáltalán nem!..
Arnold Schwarzeneggert ki ne ismerné?! Hatalmas sportolói karriert futott be, utána hatalmas színészi pályafutást hagyott ott a politika miatt, ugyanis kormányzó lett. Mindenki ismeri az életútját, de vajon mi lehet vele most? ..
Belőtt Szénhidrát, Ch tartalom, meg számolás. Mert ugye így kell, annak aki fogyni szeretne...
Manapság az egyik leggyakoribb sport, amit elkezdenek az emberek, a súlyzós edzés...
  Folytatódik a vitaminok bemutatása sorozat. Végére maradt egy ismert, ám nyárra elfeledett vitamin, illetve 2 (3?) olyan, melyeket nem gyakran hallani a médiában, hogy feltétlenül fogyasszuk őket, mert létszükséglet. Ugyebár a vitaminok olyan szerves vegyületek, melyek létfontosságúak…..
  Szteroid, teljesítményfokozó. Ezek használata mindig is hatalmas felháborodást keltett, kelt a sajtóban és azon emberek körébe, akiktől ez távol áll. Tehát a többségben. Most a hazai sajtó a kajak-kenusoktól zeng, a külföldi pedig az oroszoktól, hogy ott állami szinten ment a cuccozás. Lance…..
Szeretjük a filmeket, ez vitathatatlan. Sokat járunk moziba, letöltünk a netről, videotékából kölcsönzünk (van még??) vagy csak megvesszük dvd-n. Legyen szó bármelyikről, a filmezés népszerű, viszont sokszor, ha nem moziba megyünk, csak otthon akarunk valamit megnézni, a legnehezebb feladatunk,…..
Kalóriát számolsz, mert fogyni szeretnél? Vagy nem szeretnél fogyni, de számolod, mert azt hallottad, hogy számolni kell? Biztos jó az neked? Nézzük csak! Itt a FitLifeon is már észrevettem hozzászólásokban, hogy sokan étkezéseknél a kalóriát nézik. Máshol meg aztán pláne rossz irányba tart a…..
Folytatjuk sorozatunkat a vitaminokról, ezúttal két versenyzővel, nevezetesen az A és C vitaminnal. Mind a kettő ismert, főleg az utóbbi, hiszen magyar felmenővel büszkélkedhet,köszönhetően Szent-Györgyi Albertnek. Az előző írásban kivégeztük a B-vitaminokat, amely a vitaminok többségét…..
Nagyon sok helyen lehet olvasni a vitaminok szükségességéről. Ez így is van, tényleg fontosak szervezetünknek ezek a szerves vegyületek, mert nem tudjuk őket a kellő mennyiségben előállítani. Sok vitamin, (összesen 13) nyomelem és ásványi anyag létezik, régóta tervezem, hogy ezeket be is mutatom.…..
Néha kell egy kis pihenés is, amikor nem állandóan edzünk vagy az edzésen gondolkozunk. Viszont nem szeretnénk elszakadni a témától? Akkor válasszunk sporttal kapcsolatos filmeket! Szeretjük a filmeket, ez vitathatatlan, sokat járunk moziba, letöltünk a netről, videotékából…..
Az olimpikonok cikksorozat folytatódik!..
Külföldre utazol. Mit viszel magaddal? Mert gondolom, aki már komolyan edz és figyel olyan apróságokra, mint a katabolizmus, annak számít. Meg nincs mese, ha 2-3 óra múlva enni kell, akkor enni is fogunk, ha van rá mód, ha nincs. Amennyiben kocsival mész, akkor nem köt beléd senki,…..
Vége. Vége van hát, elmúlt. Vége az álmoknak, a reménykedésnek, a csodának. Ennyi volt? Tényleg csak ennyi? Kérdezhetjük jogosan magunktól, egymástól, valamint a harcosoktól. Ennyi?? A választ nem tudjuk, nem tudhatjuk. Száz, sőt ezer számra olvasni a Facebookon és a honlapokon, hogy Szép volt…..
A kóla ártalmas? Úgy tudjuk, hogy igen, de sokan nem foglalkoznak vele. Biztos mindenki hallott már a SuperSizeMe-ről, amikor egy csávó 30 napig csak a mekiben kajált és a végén milyen beteg lett. Ő ezzel akarta szemléltetni, hogy a meki és a sok gyorséttermi étel mennyire ártalmas. Ehhez hasonló…..
Milyen fűszereket használjunk egészségünk érdekében? Melyekkel vigyázzunk és melyek a jók?..
  Lemész edzeni, de valamiért nem tudsz koncentrálni?..
Cikksorozatunk következő interjúalanya még csak 25 éves, de már a legjobbak között van, friss világbajnokként érkezik az ötkarikás versenyre. Többször megkapta az év magyar öttusázója címet, már tavaly eldőlt, hogy utazik Rióba, azóta kifejezetten erre a versenyre készült. Baracktól kapja a lelki…..
Fáj valami? Térd, váll, derék? Teszel is ellene vagy csak jajgatsz? Van egy tippem!..
Tudom, tudom, ez senkit nem érdekel, sokkal inkább olyasmiről kéne írnom, hogy strandfazon másfél hét alatt meg a tökéletes diéta és a többi. Nem! Igenis nagyon fontos a bemelegítés és a nyújtás minden edzéshez! Legalább száz helyen megtalálni a neten mind a kettőről írt igazságokat, de akkor is…..