Regisztráció Blogot indítok
Adatok
András Szimán

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Corvin negyedi aluljárón mentem át, amikor arra lettem figyelmes, hogy a Pál utcai feljáróban egy hajléktalan férfi a fekvőhelyéhez közel a falnál áll. Láthatóan valami nehézsége, kellemetlensége volt, egyik lábáról a másikra állt. Két rendőr állt vele szemben, úgy…..
Látta már Pintér Sándor rendőrségét akcióban? És akkor, amikor nem igazoltatnak, vagy nem a trafi mögött ülve mérik rendőrautóból a sebességet, vagy amikor nem Felcsút környékén drónozó újságírót igazoltatnak, vagy amikor nem plakáttépő politikai aktivistát állítanak elő az utcán?  Most itt a…..
András Szimán 2016.05.04 15:31:10
@kavezacc: ez annak köszönhető, hogy az ilyen intézkedéseknél kivétel nélkül a rendőröket rángatták meg eddig. Ott van pl. az a fószer, aki bedrogozva kétszer is meztelenül csinálta a botrányt, összesz.rta magát, és egy törött üveget próbált meg feltuszkolni a végbelébe. Az egyik rendőr rátette a lábát, hogy a földön tartsa a mentők kiérkezéséig (valamiért nem volt gusztusa a véres, sz.ros embert csupasz kézzel lent tartani), valami önjelölt riporter felvette mobillal, és még a rendőr parancsnokát is kirúgták. Mert hogy megalázó bánásmódot alkalmazott. A normális emberek szerint meg nem akart hiv-vel, hepával, meg ki tudja mivel megfertőződni. Ezek után te kockáztatnál hasonló helyzetben? Én biztos nem!
A másik amit sajnálok, hogy a fb oldalról elég erőteljesen törlik a kommenteket, amikben ugyan semmilyen trágárság nincs, de nem tetszik a képviselő úrnak.
Amíg a jogszabályok nem állnak a rendőrség mögött, szvsz más intézkedésre ne számíts, legalábbis tőlem ne (nem akarok munkanélküli és hajléktalan lenni).