Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kim SanDee

15 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fairy tales FOR LIFE 2017.02.06 09:26:37
AZ OLDAL A http://fairytalesforexo.blogspot.hu/ CÍMRE KÖLTÖZÖTT!!!..
– Sehunie, most lebuktál! – kiáltott Minseok, mire Sehun elejtette a kezében tartogatott kulcsokat ijedtében. Hetek óta csinálta azt, hogy miután Minseok lelépett Jongdae-hez, ő ugyanezt tette, csak éppen más valakihez vezetett az útja. Mivel otthon úgy kezelték, mint egy gyereket, kénytelen volt…..
Kim SanDee 2017.01.23 09:36:53
@JooDee Tóth: Hola Amiga! Látom, megelőztél, de ez az én hibám, mert ha minden a rendes kerékvábásban haladt volna, akkor múlt héten érkezett volna az új poszt... Kissé megnehezíti a dolgomat ez az utsó rész, mert hiába van meg az alap ötlet, a kivitelezése nehezebb, mint gondoltam:-P Igazából nagyon vicces, mert az első 1-2 oldal, meg a vége már megvan, és közte tátong egy nagy üresség... Nyugi, előbb fogom hozni, mint Sehun szülinapja, mondjuk, Minseokie-én:DD Neeeem, ha az istenek is a segítségemre lesznek, (gondolok itt a srácokra, haha) akkor ezen a héten mindenképp be akarom fejezni. Igen, elég hosszúra sikeredett ez a rész, most már tudatosan odafigyelek arra, hogy ne haladjam túl a limitet:-P De hát nem tehetek róla, ez a SeXing páros engem is magával sodort^^ Én köszönöm, hogy olvastad, és örülök, hogy tetszett:-) Továbbá gracias a hozzászólásokért** Még egy ici-pici kitartást kérek, és ígérem, fény derül drága KaiSoo-ék sorsának alakulására is. XOXO<3
Drága Lay! Senkinek sem merném ezt elmondani, de te egy különleges személy vagy, és a hatodik érzékem azt súgja, meg fogsz érteni. Nem találkozhatunk többé, de azt akarom, hogy tudd, ez nem a te hibád. Csodás táncos és oktató vagy, nagyon szívesen tanulnék tőled, de el kell mennem egy olyan helyre,…..
Baekhyun először félt igazán életében. SM Townban mindig jól érezte magát, aztán a Földön megismerkedett a haraggal, a bánattal, és a rémülettel is, de a valódi félelemhez még nem volt szerencséje. Attól tartott, ha találkozik Chanyeollal, megint meg fog némulni, és akkor nem mondhatja el neki, hogy…..
Kim SanDee 2017.01.10 22:51:06
@JooDee Tóth: Holaaaa Unnie! Mindjárt elalszom itt ültömben, de magamra parancsoltam, h addig nem fekszem ma le, amíg nem válaszolok neked^^ Először is, semmi gond nincs a hozzászólásoddal, tranquíla! Másodszor, egyáltalán nem probléma, h két részenként komizol; köszönöm, h írsz, mindig örülök neki:-)
Amit a sztorit illeti... Szomorú vok, h nemsokára véget ér, ugyanakkor tudom, h ebből nem igazán lehetne többet kihozni, mert annak csak szenvedés lenne a vége minden fél részéről, úh kénytelen leszek elengedni a kezüket...>< Igen, felnőttek, de nem akartam ilyen durva jelenetekbe belemenni, mert egyrészt nem az én stílusom, másrészt meg bele se illene a történetbe, mégsem hagyhattam ki a szerelmük beteljesedését, főleg Xiuék esetében játszott nagy szerepet a kapcsolatuk alakulásában:-P Chanyeolt nem szerettem ilyen lelketlen emberként ábrázolni, pont őt... ahh... De ahogy mondtad, újra minden csodás lett:D Szegény Jongin... Megsúgom, én már tudom, h mi fog történni a drágámmal, de nektek még várnotok kell rá, mert fordítok a sorrenden, és először a SeXing páros sorsának alakulásába nyerhetünk betekintést^^ Pedig a héten lesz KaiSoo-ék szülinapja, de történet szempontjából szükség van a változtatásra.
Jó éjszakát, ha még ma elolvasod, ha pedig holnap, akkor szép napot:D
Besitos<3
– Mi a franc volt ez? – Ez volt Baekhyun első mondata, amikor megérkezett SM Townba. Ezt a kérdését számtalan másik követte, és rendkívül dühítette, hogy csak a töredékükre kapott elfogadható választ. Kezdetekben úgy érezte, kívülálló, hogy megzavarta azt a nagy idillt, amibe csöppent, és hogy sosem…..
Kim SanDee 2017.01.02 22:17:59
@JuDitta: Annyeong drága Unnie!

Sorry, h csak most válaszolok, de annyira zsúfoltak ezek a szabadsággal töltött napok, h a munka mellett több időm van bármire is:-P
Hogy honnan jön az ihlet? Kettőt és könnyebbet:D Én csak arra tudok válaszolni, h hol jön az ihlet, mert általában fürdés közben talál el az isteni szikra, bár lehet, h ezt már említettem:DD Senkit se fogok szomorkodni hagyni, ne aggódj, majd lesz egy második felvonás:-) Mivel már csak Suho-val állok hadilábon (bár néha még irányába is tőlem nem megszokott érzelmeket táplálok mostanában), ezért nem raktam őt senkivel se párba, a BaekYeol adott volt, és a CBX óta tökre megszerettem Minseokot is, és hát Chencivel olyan cukik:DD Még a SeKai párostól is el tudtam vonatkoztatni, vagyis csak részben^^ De az én abszolút kedvencem ebben a történetben a SeXing páros lett... Na de nem akarok annyira előre haladni!
Örülök, h tetszett, mert hát attól még, mert barátnők vagyunk, nem kéne:-) Remélem, ez továbbra is így lesz!

Mil besitos! <3
Várlak pénteken^
Sehun sokkal jobban érezte magát a Földön, mint a hazájában. Értékelte, hogy új dolgokat ismerhet meg, amik közelebb álltak hozzá, mint az SM Townra jellemző habos-babos, rózsaszín ködbe burkolt létezés. Nagy örömét lelte a számítógépekben, mert azok nem beszéltek vissza, nem cseszegették, ha nem…..
Kim SanDee 2017.01.02 22:10:15
@JooDee Tóth: Na, most kiakadtam magamon (is). Mindig a klisés dolgok ellen vagyok, erre rávilágítasz, hogy KaiSoo meg a betegség... El is szégyelltem magam, de talán a vége rendhagyó lesz^^
SeXing<3 Az a vicces, hogy kizárásos alapon maradtak ők egymásnak... A kivált tagokat most nem akartam belekeverni, ezért alakult így a sorsuk. De amikor el kezdtem gondolkodni velük kapcsolatban, teljesen magával sodortak az események, így a végére teljesen a hatásuk alá kerültem:D Most is alig várom, hogy az ő részük következzen, de persze ez nem jelenti azt, hogy elhanyagolom a többit:-) Viszont lehet, hogy mostantól lassabban fogok haladni, mert az első 4 rész már kész volt, a maradékot most fogom megírni, és amikor rástresszelek, hogy minél hamarabb legyen meg, annak sose lesz jó vége, úh inkább kivárom az ihletet.
Remélem, továbbra sem fogok csalódást okozni><
Chau, bye<3
Minseok mindenhova magával cipelte a pulóvert, amit Jongdae-től kapott. Mivel legalább hatszor belefért volna, elsősorban takarónak használta. Lassan több időt töltött fekve, a puha anyag ölelésében, mint Sehun, de ezt senki sem kérte rajta számon, hiszen a többieket is szerelmi bánat gyötörte.…..
Jongin szeretett SM Townban élni. Szerette az állandóságot, a változatosság kiszakította őt a komfort zónájából, amit nehezen viselt. Szerette, hogy minden reggel a havas tájat látja meg először, és nem kell attól félnie, hogy nagy vihar támad, vagy hogy meg fognak fulladni a hőségtől. Szerette a…..
Santa Myeon fejét vakargatva nézett végig a díszes kis társaságon, amit maga elé hívatott. Nem tudta eldönteni, hogy a jelöltek, akiket kiválasztott, valóban megfelelő alanyok lesznek-e annak a fontos küldetésnek az elvégzésére, amit kiosztott számukra. Egy csepp féltékenységet érzett, hiszen ezek a…..
A böngésző címsorában, az URL előtt megjelenő kis képet favicon-nak nevezzünk. Lehetőséged van ezt lecserélni, ehhez a következőket kell tenned: Ha gyári sablont használsz, akkor azt először le kell másolnod, ehhez az alábbi linken találsz…..
Kim SanDee 2016.05.07 17:34:05
@Kim SanDee: Már megoldódott a kérdés :)
Fairy tales FOR LIFE 2016.05.05 18:46:00
Chanyeol Térdre esem a márványból faragott sírkő előtt. Egy hete jóformán el sem mozdulok innen; az anyám idehozza nekem az ételt, meg néhány pokrócot, hogy éjszaka ne fagyjak meg. Pearl hűségesen őriz engem, mint egy kutya; azóta nem moccan mellőlem, mióta hazajöttünk a kunyhóból. A sírra mered…..
Kim SanDee 2016.05.06 09:18:53
@mrs Senshine: Sziaaaaaaaaaa^^
El sem hiszem, h elérkezett ez a nap is... Könnyebb volt megírni a sztorit, mint jól megcsinálni ezt a nyavalyás blogot:-P
Örülök, h tetszett, és köszönöm szépen a bíztatást, mert nélküled lehet, h nem hoztam volna nyilvánosságra:D
A környezetet én is szerettem, jó volt egy kicsit kiszakadni a nagyvárosi életből, és egy ilyen helyen elképzelni a drágaságokat:-)
Jongin és Sehun kezdetben csak mellék szereplőként jelentek meg a fejemben, de hát menetközben sok minden változik nálam, és az idő múlásával egyre jobban szerettem volna megírni az ő történetüket is... Majd hamarosan erre is sort kerítek:-)
Szóval te olvastad először, és te írtad az első komit is... Köszönöööööööööm!!!!!!!!!!!!!!!<3<3<3
– Mama, mesélj még, kérlek! – nézett könyörgőn a kisfiú a fáradt asszonyra. Bár ez a nő nem az ő anyukája volt, ahogy a szoba sem, ahova pár másodperccel ezelőtt betette a lábát, mégis ezt a helyet tartotta valódi otthonának. Lehuppant az ágyra az asszony igazi fia mellé, aki a takaróját fejére…..
Fairy tales FOR LIFE 2016.05.05 18:46:34
Chanyeol Nem tudom, mikor tudatosult bennem végleg, hogy szerelmes vagyok Baekhyunba, de viszonylag korai időpontra datálnám a felismerésemet. Kezdetben testvérként kötődtem hozzá, aztán jött a féltékeny korszakom, majd egyik napról a másikra minden gyökeresen megváltozott. Próbáltam elfojtani…..
Fairy tales FOR LIFE 2016.05.05 18:46:28
Baekhyun Alsóajkamat harapdálva álldogálok a hatalmas bálterem közepén. Körülöttem hercegek és hercegnők mulatnak, táncolnak, isznak, nevetnek, csak én vagyok képtelen élvezni a finomabbnál finomabb ételek ízét, és a méregdrága borokat, amelyeket apám a mai napig úgy őrzött a pincében, mint a szeme…..
Fairy tales FOR LIFE 2016.05.05 18:46:21
Chanyeol Lopott csókok, ölelések, pillantások, érintések, és mindenhol… mindenhol Baekhyun. Hónapok teltek el az első kunyhóban töltött éjszakánk óta, ahova azóta is vissza-visszajárunk. A király rákapott az esti italozásra, ennek köszönhetően nagy örömünkre gyakran került beszámíthatatlan…..
Fairy tales FOR LIFE 2016.05.05 18:46:12
Baekhyun A tizennyolcadik születésnapom messze nem olyan boldogan telik, mint a tavalyi. Reggel Sehun lefoglalta apámat, így volt röpke fél óránk egymásra Chanyeollal, de ennyi. Utána egész nap az esti partira kellett készülődnöm, ami szintén elviselhetetlenebb az eddigieknél, ugyanis még Jonginnal…..