Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Urbano Alonso Galan (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A "láblövés" (foot bullet) egy szleng kifejezés a szcientológia egyház azon jogi és PR lépéseire, amelyek öngólként több kárt okoznak, mint hasznot. A hiperaktív OSA-sok és a túlbuzgó jogászaik sokszor az "ellenség" helyett maguknak tesznek kárt. Az OSA…..
Urbano Alonso Galan (törölt) 2008.04.24 10:12:42
mkdsz1.freeweb.hu/n12/galan.html

ez is megérne egy postot.
Interjú Norbert Potthoffal.  Sokszor előfordult már itt a blogon a neve, és most találtam róla egy videót, pár napja került fel a youtube-ra. Ajánlom azoknak, akik most ismerkednek a szcientológiával, és azoknak is, akik már ismerik. Meg persze, azoknak, akik még nem is hallottak…..
Urbano Alonso Galan (törölt) 2008.04.17 12:01:58
Szögezzük le, nem sajnáljuk a szcientológusokat, vagy a szcientológiában szenvedőket, és szenvelgőket de az szcientológián élvezkedőket sem.  Feltételezzük  viszont, hogy ez ügyben,  sok pénz és hatalom merül fel, s bukik alá.  Mindezzel itt csak azért…..
Barangoló című műsor első adása Cserépfaluról 2004 első rész 10 percben: Ódor Vár, Erdei iskola, Oszlai tájház, Less Nándor emléktúra, Subalyuk és Kósik Polgi Pista levegővétel nélkül Köszönjük az Eleven Televíziónak!..
Biztosan sokan észrevettétek, hogy kikerült a blogra a Claritas szakcsoport bannere. Köszönet a blog.hu-nak, amiért segítettek ebben. Kérlek benneteket, hogy ha lehetőségetek van rá, tegyétek ki ti is, ahova csak lehet. Kérésre elküldöm a címet. Tudom, borzasztó érzés, amikor…..