Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anyadpicsaja2

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Munkavállalók százezrei, ha nem milliói fülének kedves hírtől hangos a hazai média az év vége felé: a jövő évben átlagosan (további) közel 10%-os bérnövekedésre számíthatnak a versenyszférában dolgozók. Igaz ugyan, hogy ez nem feltétlenül az év első napján, automatikusan következhet be, hiszen az…..
Sokan sokféleképpen próbálták már megmagyarázni Donald Trump hihetetlen politikai felemelkedését. A globalizáció és szabadkereskedelem veszteseinek válaszreakciója, a tehetetlen politikai elit elleni protestszavatat, a milliárdos üzletember sikerességének varázsa és persze Putyin és az oroszok.…..
Ájtis Csávó new Project() 2014.02.15 12:50:03
  Halló!   Ja, szia, emlékszem!...  Mondjad!   Weboldalt?  Persze.  Nagyon szívesen.   Dehogy zavarsz!  Hogyne, épp ráérek.  Nekünk, programozóknak nem igazán szokott lenni dolgunk, általában csak ülünk a gép előtt, és nézzük a netes pornót, vagy Facebookozunk.  Nem csinálunk semmi fontosat,…..
anyadpicsaja2 2017.08.11 21:21:37
  Mást se tekintek a közéleti célomnak manapság, mint a konzervativizmus megóvását attól, hogy belesodródjék a jobboldali csőcselék számára korrupt autokraták által gerjesztett hecckampányba. Szerencsére ez bizonyos szempontból könnyebb, mint tizenöt, de akár három éve, ahogy jó néhány korábban…..
anyadpicsaja2 2017.07.06 11:54:50
@Khonsu: Hagyjuk már ezt a néphabitust, van amikor van véres lincselés és van amikor nincs. De abban talán egyetérthetünk, hogy a véres forradalom, vagy akármilyen forradalom nyálfolyatós igenlése nem konzervatív elem.
Elkezdődött a Tesla 3 sorozatgyártása, amit -- itt hely hiányában nem részletezendő okokból -- az utóbbi száz év legnagyobb autóipari fejleményének tart a szakma. Ezzel egy időben Magyarországon egy bukott szaniterkereskedő a gimnáziumok bezárását helyezte a magyar iparfejlesztés stratégiai…..
anyadpicsaja2 2017.07.06 11:44:54
q
Amilyen hosszú, olyan mély interjút adott az ismert médiaszemélyiség a SZEMléleknek politikáról, verbális és fizikai háborúskodásról, saját hite alapjait is érintettük...
 FilmBaráth kritikáját itt olvashatjátok Pont harmincöt éve mutatták be minden idők három ikonikus fantasy klasszikusának legidősebbikét, a Conan, a barbárt. Tudjátok, hogy ez mit jelent? Azt, hogy éppen harmincöt éve nem készült egyetlen olyan sword&sorcery film sem, ami akár kicsit is méltó…..
anyadpicsaja2 2017.05.15 14:54:00
@Lazók György: Szerintem éppen az ilyen ember és ember alatti pillanatok teszik hatalmassá a barbár karakterét.
anyadpicsaja2 2017.05.20 17:20:02
@Csokáv: Az apák olyan hülyék, hogy mindig túl akarják öltöztetni a lányaikat.
kiski Slapaj és harctér 2017.05.20 15:18:11
Miért ne lehetne kioktatni, neadjisten súlyosan lebaszni egy újságírót élőhelyén, ha egyszer minden további nélkül beenged hozzája a portás? Aztán ha az újságíró megunja a bevezetés az újságírás alapjainak kezdeteibe című kurzusomat hallgatni, akkor legfeljebb szól, hogy menjek már onnan. És akkor…..