Regisztráció Blogot indítok
Adatok
papplaszlo

14 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lászlóéknak első nap után beszóltak, hogy hangosak a gyerekeik, pedig 4 családdal kivették az egész Zöldkapu Vendégházat: Nem vagyunk egy kifejezetten problémakereső, konfrontálódós család, talán ezen is múlott az idei szilveszterünk sikere. Azért döntöttünk, hogy…..
papplaszlo 2014.01.07 17:44:40
(a reklamáló vagyok) @zoldkapu: Tisztelt Hölgyem! Én sajnálom legjobban, hogy mindezt itt kell kitárgyalni, pedig mi próbálkoztunk személyesen. Az buli szilveszterkor sem tartott háromig és abban a hitben voltunk, hogy a 30-i hangoskodást (ami csak Önt zavarta egy szinttel lejebb) megbeszéltük, ezért is éreztem említésre méltónak az Ön megsértődését. A szoba alapterülete, tényleg csak mellékes eleme a történetnek, de biztosan nem 16 nm, még ha bruttó számoljuk a tetőteret akkor sem.
Az igazi téma a csatornaszag, amit megértem, hogy okát nem sikerült kideríteni újév reggelén, de ettől még fennállt. Ezt a társaságból további 7 felnőtt bizonyítani tudja. Elhiszem Önnek, hogy most per pillanat éppen nem, de ha a szobákban laknak és fürdenek akkor biztosan újra előjön, ezt viszont már biztosan korábban tapasztalta.
Már a téma felhozatalakor is elismerte, de már akkor is a 3 napos csomagról beszélt inkább, mint a megoldásról.

Ne kerteljünk Hölgyem, Önnek terhére voltunk, nem látott minket szívesen de a pénzünket - a 4 család összesen több mint fél millió forintját nagyon szívesen vette. Ami történt megtörtént, tudtuk korábban is, hogy van ilyen vendéglátó is, majd legközelebb jobban informálódunk.
papplaszlo 2014.01.08 18:12:25
@Narancskommunista:

1. Nem az első kérésre, de végül kaptunk számlát

2. A féktelen dorbézolásról is lerántom a leplet:
30-án este 7 körül érkeztünk. Vacsora után elég sokáig Activity-ztünk, ami mellett zene is szólt. A hangoskodás mértékéről- dorbézolásról annyit, hogy gyerekekkel voltunk, nekik is szabad volt fennmaradni sokáig, de valamivel éjfél után már aludtak a szomszéd szobákban.

Mindehhez ma már csak egy kedves emlék, amikor kopogás nélkül megjelenik a partin Kriszina és kijelenti, hogy: - Halkítsák le a zenét, ha holnap szeretnének reggelizni! :) (egyébként ekkor lehalkítottuk és reggel elnézést kértünk)

A három napos hangoskodásra hivatkozást pedig végképp nem értem, mi a harmadik napon már otthon voltunk.

3. Ajtónyitogatás: Mivel kimaradt a verziómból, nem is értem, hogy a házigazda szerint, miért pont ezt találtuk sértőnek….
Nem tudom pontosan hogy volt, azt hallottam ez egyik barátomtól, hogy Szilvia kiabált velük, mert nyitva maradt a lépcsőház bejárati ajtaja. Gyerekek mentek át pinpongozni a játszóba, lehet, hogy ők nem csukták be rendesen. Nem hiszem, hogy tárva nyitva maradt volna.

4. Szobaméret: ezt nem számoltam ennyire ki, mint ahogy kevesen mennek úgy szállodába, hogy a 4 fős szobát a tervrajzok alapján méregetik, hogy tényleg el fogunk -e férni.
Érkezéskor jeleztük, hogy kicsi, sajnos másikat nem tudtak adni, ebbe belementünk ahogy a posztban is írom.
Mindemellett a szoba nem alkalmas 4 főnek, kevésbé szakszerűen azt írnám, hogy ha hármat lépsz bármely irányba a negyedik lépéskor már bevered valahova a fejed.

Több itteni kommentben is neveletlen, kezelhetetlen gyerekeket említetetek, ami félreértés, a gyerekek egyáltalán nem voltak extrém hangosak, nem is erről szól a vita. A gyerekbarátság itt még abból is áll, hogy a gyerek egy felnőttektől elkülönített helységben étkeztek, felügyelet nélküli nyolc gyerek azért persze tud némi zajt csapni.
A látogatottsági és elérési adatokból kiválóan látszik, hogy a magyar internetező nem szokott rá minden olyan közösségi szájtra, melyek amúgy tarolnak a világ különböző piacain. Mi az adekvát válasz, ha online fotómegosztás a téma? A Flickr. És egy zenekar honlapjának hol…..
Kész, eddig vártam, és a következő napokban döntésre fogok jutni. Az iPhone 3GS és a Nexus One merült fel, mint lehetséges kiszemelt prédák. Az elmúlt időszakban egy sok pro és kontrát olvastam, hallottam mindkét telefonról. Ám továbbra sem tudtam nyugodt szívvel eldönteni,…..
Elképzelésem nincsen, hogy miért gondolják a Vodafone-nál, hogy jó ötlet tanulmányt vásárolni, majd kipublikáltatni a netre, azok után, hogy az év legnagyobb magyar kommunikációs összeomlásába sikerül belefutnia a cégnek. Ha a Vodafone komolyan szerette volna elemezni a…..
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
papplaszlo 2009.11.07 17:44:27
Az a táv már tényleg nem kihívás, egyedül a közeledő viharral kellett versenytfutnom. Az óra 143 HrMax-ot állított be, ezekszerint a hétvégén kicsit romlott a kondicióm - esküvőn voltam :). Ezt tartva a sebesség még kisebbnek tűnt, pedig a mérés szerint megint 10 km/h átlag…..
A Volt fesztiválon -vicces hogy sörözés közben - beszélgettem egy profi futóval, szerinte a futáshoz két eszköz kell: jó cipő és egy szívritmus figyelő óra. Körülnéztem, végül Zergétől beszereztem egy ilyen Polár órát.  Első élmény: az óra a…..
Az első alkalommal nem működött a GPS, később kiderült hogy ez a tok leárnyékolja az antennát.Második menet:..
Néhány héttel ezelőttig meg sem fordult a fejemben, hogy az addicton egyszer majd lesznek hirdetések, meg zárójeles x-szekkel jelölt bejegyzések, most pedig máris itt az első fecske, aki talán még nyarat is csinál majd. A hirdetési helyekre többen is jelentkeztek, de a legfürgébb a…..
papplaszlo 2009.06.23 11:41:57
papplaszlo 2009.06.26 14:57:50
@Remy: simán lehet hogy félreértettem, elnézést
5 km körüli táv (szerintem több, de a Sports Tracker nem mér ha nincs GPS jel) különösebb megerőltetés nélkül. A margitszigeti pályáról annyi jót hallottam hogy ki kell próbálni hamarost.  ..
Nem is tudom hogy túlvállaltam, vagy csak túl sokat kihagytam ..
kezdő futó bénázásai az első 2009.04.16 22:49:00
fáradtsági okokból címszavakban179 cm78-79 kg36.9 évdohányzás: 18 évfutás: mégsoha4.8 km @Városliget29 perc (nokomment)..
papplaszlo 2009.06.02 15:42:12
Szia twisty
Nokia Sports Tracker - ingyenes program,
sportstracker.nokia.com/ de csak kevés telefonon fut

vagy maps.google.com > viszonylag pontosan mérhető az útvonal alapján a táv.
üdv
L-
kezdő futó bénázásai 6 km 2009.05.29 16:14:00
a heti 1 nap már kevés..
kezdő futó bénázásai féltáv 2009.05.18 21:45:00
a másik fele bicikli..
Kedves Naplóm! Ma először éreztem úgy hogy nem fogok belehalni a tréningbe és mintha a jobb tüdőlebenyem is újra munkába állt volna. Kicsit féltem mert időközben betöltöttem a 37-et és a hétvégén dohányzást követtem el, néhány csepp pálinka és sör kíséretében.4.2 km /…..
2009. május 6. New York City, USA - Kevesebb mint két hét leforgása alatt sikerült elérnie a Nagy Twitter Verseny egyik versenyzőjének a lehetetlent: magyar létére több mint ezren követik Twitteren. Mint ismeretes, a Nagy Twitter Verseny eredeti célkitűzése az, hogy a három…..
 Fantasztikus hogy hol tart már a tudomány!18 perc / 3.18 km ..
3.8 km @Városliget79.4 kg > 78.9 kgHétvégi fáradalmak levezetéseként, csak a becsület kedvéért :) Kerestem futós zenét, ez a tracklist nem nagyon működött, megpróbálunk összeállítani egy jót, aztán megosztjuk...
kezdő futó bénázásai második 2009.04.21 21:31:00
5km @Városliget32 perc77,9kg..