Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dorian Gray

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Első benyomások Alapvetően a Koobe Junior a Koobe v3 áramvonalasított változata, a legtöbb ottani megfigyelés most is megállja a helyét. Alapvetően elmondható, hogy sem olvashatóságban, sem akku-élettartamban, sem helyi támogatásban nincs igazi vetélytársa a magyar…..
Dorian Gray 2009.08.12 12:40:44
@Dworkyll: Utálok minden formátumháborút. A legfőbb bajom az, hogy én nem csak 1X olvasok el egy könyvet. Néha szeretek előszedni és újraolvasni egy-egy régebbi darabot is. Bele se merek gondolni, hogy mi lesz ha egy általam preferált formátum kihal és a megvásárolt példányokhoz nem fogok többé hozzáférni, mert nem lesz mivel.

Biztos ti is olvastátok, hogy hogyan törölte le az 1984-et az Amazon a Kindle-ről. A hideg futkos az ember hátán.
Az elmúlt időszakban nem lehetett nagyon dicsérni a Microsoftot a reklámjai miatt. A Laptop hunters sorozat ugyan egész sikeres lett, de ezekkel a minimál testimonial reklámokkal sokat nem dobtak a cég megítélésén. Ezekhez képest különösen nagy a kontraszt, ha a legfrissebb, az…..
Legalábbis Brad Brooks nyilatkozatából úgy tűnik, hogy nem érti. Vagy nem akarja érteni. A Cnet készített interjút a Microsoft egyik vezérével, aki a beszüntetett Microsoft-reklámkapány után úgy támadja az Apple-t, mintha ezért fizetnék. Az interjú után a blogok egyöntetű…..
Amióta Peter Oppenheimer elejtett egy megjegyzést az idei év nagy dobásáról, amivel a konkurencia állítólag évekig nem tud majd versenyezni, sorra jönnek a találgatások. Néhány hete titokzatos informátorok arról adtak hírt, hogy az (állítólagos) októberi esemény a Brick-ről…..