Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Veres Emese Tünde

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdetnek itt egy kép, hogy megmutassan milyennek kellett volna lennie. Aztán itt lesz az enyém is, amely kinézetre nem hasonlít, de az íze tökéletes. Nem hasonlít az enyém, mert rossz volt a recepthez a tészta receptje, de itt márgy jó receptet kaptok, jó arányokkal. Amikor csináltam, menet közben…..
Van egy térkép, aminek az értelmezése sokaknak gondot okoz. Illetve nem is okoz gondot, mert minden skrupulus nélkül értelmezik félre, és teszik közkinccsé a hozzá nem értésüket. Ha ezt a térképet történetesen nem én csináltam volna a Wikipédia számára, akkor is tudnám, hogy ahol Dzsemdet Naszr,…..
Veres Emese Tünde 2019.12.29 14:40:38
hvg.hu/tudomany
/20170926_magyar_ostortenet_honfoglalas_hunok_avarok_nyelve_magyar
"A pesti utca életéből elveszett egy darab, mintha betegek volnának az eleven körutak. Elhallgatott a villamosok vidám, kedves csengetése, hirtelen megállottak, megtorpantak, mint a szilaj ló, az elegáns, sárga villamoskocsik. Megbénult a főváros élete, megszűnt a villamosközlekedés a föld alatt és…..
Veres Emese Tünde 2019.10.04 00:04:08
Már többször hallottunk erről az új bicikli útról és ezen a hétvégén elindultunk, hogy magunk is kipróbáljuk. Az időjárás egy kicsit meleg volt, 30-32 fok között alakult a hőmérséklet, de számos árnyas pihenő, kisebb-nagyobb büfé és végül egy étterem is segített enyhíteni a meleget. Etyekről…..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást!A blog.hu csapata..