Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabi666

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Retrock: Halál a májra! 2010.01.08 11:30:00
Aki nem hallotta (elvetemültebbek énekelték is) legalább egyszer a Sing-Sing legismertebb nótáját a kilencvenes években, az nem is akkor volt fiatal. A klip külön telitalálat, a felvételek a Sing-Sing táborban készültek, kb. 15 éve. Bónuszként pedig fogadjatok egy riportot az…..
Megkértem a Chrome-konteszt két nyertesét, hogy foglalják össze első benyomásaikat a Google böngészőjéről. Elsőként Pozsi tapasztalatait kopipésztelem ide. tetszik: az omnibox elsőre ügyesebb mint az awesomebar maximalizáláskor még kevesebb chrome oldalon kereséskor…..
Az RTL Klub jó előre beharangozott botránya holnap este a Fábry Show-ban beérik, a magyar polgári és prosztó humor Jay Lenoja a geci és a fasz szavakat is bevetette a műsor sikerének érdekében. Ráadásul mindehhez Tereskovát használták fel, aki ugye a Heti hetesben már…..
Szabi666 2008.04.03 14:18:13
Júúúúúúj, mekkora botrány, csúnyán beszél a pankcsaj, aztafűzfánfütyülőő. Ez most akkor + xszázer néző ha jól sejtem.
A másik komoly amikor a
f@szkalapok kivonulnak megbotránkozva, mert nekik otthon nem engedi meg az asszony a popószexet, ezért fusztrálva érzik magukat ha egy nő ilyesmit mond. Kik járhatnak amúgy oda?
Végre felkerült a netre a március elején tartott StartUP konferencia néhány videófelvétele. Hét reményteli magyar startup mutatkozik be. Aki nem volt jelen, most pótolhat. A post végén meg lehet szavazni... Indageo.hu (Kangyal András) Mutasd.be (Pőcze Balázs) Terminartors.com…..