Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hungarolux

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már a Harcosok Klubjában is meg lett mondva, hogy amit birtokolsz, az birtokba vesz. Remélem, az én esetemben ez nem igaz, mert ha igaz lenne, akkor az életem fölött BMW bőr belek uralkodnának. Mert bár eldönöttem, hogy a lakatolás megkezdéséig már nem vágok bele érdemi projektbe, de persze ahogy…..
hungarolux 2017.04.22 07:55:38
olajszag Ötös Golf okosítás 2017.04.10 17:46:07
Az építőkocka elv és a felhasználók szempontjából szerencsés fejlesztési vonal is segítheti a VW konszern típusait használó tulajokat. Meg persze kell egy ügyes szerelő, aki kitanulta, hogy elsősorban az adatbuszos rendszerű autók extrái jól frissíthetők, illetve integrálhatók olyan testvér…..
hungarolux 2017.04.11 23:14:11
A "Roncsok" című sorozat legújabb részében egy elfeledett Ikarus buszhoz visz az utunk...
Az Elhagyatva Magyarországon sorozat legújabb részében egy 1938-ban épült falusi épületbe nyerhetünk betekintést...
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tiszteletem! Hetek óta 10 fokban dolgozik az otthon élő édesanyám egy érdi multiban, felháborító hogy senki nem mer tenni semmit! Ő nyilatkozik is szívesen ha az segítene bármit is! Köszönettel, Örs  ..
Nem az a baj, ha az ember fordítva ül a lovon, hanem ha azt sem tudja, melyik az eleje. Már rájöttem, hogy én maga vagyok a ló. Vannak ugye a csődörök. Erejük teljében lévő, betört, méltóságteljes példányok, izomzatuk miatt olasz éttermekben tán fel sem szolgálnák őket, mert túl sok késbe kerülne a…..
hungarolux 2017.01.28 19:27:09
A "Roncsok" című sorozat legújabb részében egy Ikarus 211-es típusú buszroncsot mutatunk be...
A fogyasztási szokások rendkívül sokat elárulnak egy háztartás anyagi helyzetéről. Ha a kiadási oldalon az élelmiszerfogyasztás és a lakásfenntartás aránya magas, az arra utal, hogy a család a bevételeit a legszükségesebbre fordítja, s más kiadásra - kultúrára, szórakozásra, tartós cikkekre (autó,…..