Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Driver

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a szar ezeknél a nyereményjátékoknál... Annyi ember megérdemelné, különböző okok miatt... Elkezdtem válogatni és összegyűjteni a favoritokat, volt 52 kép... Aztán újra szelektáltam, volt 39. Aztán 27 és mondtam, nincs tovább, 26 kép lesz a szavazáson és kész. Elég…..
Ma éjfélig még jöhetnek a borítók. Eddig már több mint 150(!) borító érkezett, ami nem semmi!Talán a legkedveltebb téma a WC/szarás volt. ;)Nagyon sok jó borító érkezett, úgyhogy nem lesz egyszerű...Most ti fogtok dönteni, hogy ki viszi el a nyereményeket, ugyanis össze fogok…..
Először is, nagyon sajnálom a hanghibákat! Nem tudom miért jelentek meg, mindent ugyanúgy csináltam, mint eddig. Legközelebb remélem már normális lesz. Gépemmel muszáj lesz tenni valamit, mert egy nagy roncs. Örökös memória hiányban is szenvedek. Többek közt ez is a válasz arra,…..
A következő videó más lesz mint a többi, ugyanis majd ki is próbálhatjátok a játékot, mert találtam egy honlapot, ahol ingyenesen/legálisan letölthető a játék. Igaz, csak 60 perces verzió, de ennyi bőven elég, hogy átérezzétek, hogy miért került a sorozatba. Személy szerint…..
László már vagy fél éve írt nekem, hogy akar írni egy dalt, amely a videóimról/blogról szólna. Természetesen nagyon örültem neki, mert ez azért mégis egy komoly elismerés. Aztán írt egy pár soros dalt, nem túl jó hangminőséggel. Azt mondta, mindenképpen fog még készülni…..
Lennox megint hatalmasat alkotott. Remélem még sok ilyet készít! ..
Game-World Call of Duty 2 2008.04.21 10:19:00
Én általában egy véleménytartó ember vagyok. Nem szeretem megváltoztatni a gondolataimat valami felől. Ha az tetszik, tetszik, ha nem, akkor viszont semmi esélye. Legalábbis én ilyennek hittem magam 2003. őszéig. Ekkor jelent meg ugyanis az év meglepetésének nevezhető…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.03.27 20:17:00
Egyesek talán már észrevették, linkeknél történt pár változás. Legfontosabb, hogy a videóimat katalogizáltam és így gyorsan ki lehet keresni a kívánt videót!Főleg azért jó ez, mert keletkezésük szerint vannak rendszerezve a videók, így a kezdőknek azt javaslom, hogy…..