Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adamas77

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, célegyenes, azaz az utolsó két hét jön, kérem szépen, ennek megfelelően nem sokat szarakodunk, hanem menten egy védettségi játék jön, vízen ráadásul, ahová ügyes kezek egy platformot kreáltak, de nem egyeneset, mert az úgy túl egyszerű lenne, hanem kis szintkülönbségekkel és a közepén egy…..
adamas77 2017.10.03 16:09:52
@szociál: Érdekes.... Hatan voltak a Viadalon, de csak ennek a Klaudiának gyűlt össze a savó a szájában, pedig Szandival igazából meg sem erőltették magukat....
Én meg hadd védjem meg a focistákat. Mert ott sem köpköd mindegyik, csak a primitívebb fajtája.
Ez a nap is eljött. Az utolsó VV8 hogyvolt Powered By Chat Géza. Emlékszem a hatodik etapra, aminek mind a 120 napját Sixxszel ketten nyomtunk le. Az se volt egy fáklyás menet, vagy egy leányálom, sem egy tündérmese, de egy kósza gyaloggalopp se. A hetedik már jobb volt, mert azt már öten szopkodtuk…..
adamas77 2016.12.10 13:56:05
@Cérnahuszár: Vivien egy hisztis kisgyerek időnként, de teljesen ártalmatlan. Mire fel itt többen alsóbb katszba soroljátok őt, miközben Herr Dr. von Kárszeg valakinek az életét nyomorította már meg, mert dühbe gurult. Ennek ellenére itt vígan osztogatnák neki a fődíjat, mert önazonos. Azért álljon már meg a menet. Vagy ő melyik kasztba tartozik?
adamas77 2016.12.10 15:46:44
@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: Komolyan nem hiszek már a szememnek. Játékosokról beszélünk, és te a lelkivilágomat minősítgeted csak úgy. Akkor fogalmazzunk úgy, hogy én viszont egyáltalán nem örülök, hogy a nőket lenyomó, másokat félholtra verő, agresszív barmokat támogató nő lelki világát megismerhettem. Remélem, jut neked pár Kárszeg az életben, de ha az nem is, legalább néhány hozzád hasonló. A belem kifordul az itteni "emberektől".
adamas77 2016.12.10 16:07:45
@Krétagarbó: @etikette: Maradjunk annyiban, hogy néhány kommentelő minősíthetetlen hangnemet enged meg magának. A másik kommentelő lelkivilágát kell minősítgetni egy hozzászólás alapján? És ezek beszélnek kasztokról, meg intelligenciáról és ezek akarják irányítani a világot. Nézzenek már tükörbe. De jó nagyot keressenek, hogy az arcuk is elférjen benne.
Papi és Szökikativadar összecsapott, majdnem fizikai formában is. A 2007-es Justin Timberlake-nek öltöző Bencusnak sokkal inkább kellett bíróként közreműködnie a párbaj során, mint műsorvezetőnek. Egészen szürreális adáson vagyunk túl...
adamas77 2016.11.14 12:18:10
@plüssnyuszi: Teljesen egyetértek. Krisztiánban rengeteg elfojtott agresszió lappang.
Valakik mentegették itt a fórumon is, hogy nem is ült börtönben, csak előzetesben volt.
Az imént néztem meg a Blikk Live videóját Tiv Tivy Tivadarral és ő mondta, hogy Kriszitán 10 hónapot ült börtönben.
A facebookon is olvastam, hogy az egyik kommentelő írta, hogy amíg Krisztián a TV-ben futtatja magát, addig a fiú, akit egy súlyzóval ütleget, még mindig nem épült fel.
Látszik az emberen, hogy egy agresszív állat. Mici is kapott már volna, ha nem lettek volna kamerák.
Amikor a mai adást vezető Anikót elkezdték kínosan hosszú ideig beszéltetni a szerkesztők, szerencsétlen meg látványosan küszködött, hogyan csalja az időt a semmiről beszéléssel, akkor már éreztem, hogy rohadt nehéz dolgom lesz, mert valószínűleg a mai anyagban kevés volt a kraft, olyan kevés, hogy…..
Ma Bencét kapjuk, aki megint istenesen (érted?!? Bruhahaha!!! ikszdé ikszdé XD) odateszi magát, mert szóviccekben irtó jó a csávó, de legalább addig se Anikót kell néznünk. Mai kérdésünk: Mi a fasz lesz most Evelinnel, meg Somával? Mi lenne, semmi. Mire Soma szabadul, a csaj már rég túl lesz tíz…..
adamas77 2016.11.01 19:17:51
@mentolos lecsó: Tényleg hígfos ez a széria.
Én a sittesnek és a cayenne Micinek sem tudok hajrázni. Csak azért mert a többiek rájuk szálltak bent, még ők is ugyanúgy a hígfos kategória.
Krisztián minden munka alól kihúzza magát. A nők másodrendűek számára. Hazudik ő is mint a vízfolyás, ha az érdeke úgy tartja. A felszín alatt pedig olyan indulatok rejtőznek nála, ami bármikor robbanhat. Egy semmirekellő már nyert VV-t, akinek szintén csak a fasza körül forgott a világ. Mai napig nem is ért máshoz a farokpörgetésen kívül. Nem kell még egy ingyenélő, semmihez sem értő, buta alak.
Mici amit eddig fel tud mutatni az életben, azt összeszopta magának. A kocsitól a műmellekig mindent. Amióta bent kvázi kiközösítették, visszafogja magát, de a kinti életben tovább folytatná a részeg nyuszizást és dől jobbra balra mint a krumpliszsák. A villában pedig jelen pillanatban a "szakmáját" űzi.
Valaki írta itt a napokban és teljesen igaza van, hogy előbb adnám én is oda a fődíjat egy marék harlekinkaticának mint itt ezek közül bármelyiknek.
Hol is kezdjem? Nehéz ez. Itt ülök hajnalban a kis kanapén a virágos pléd alatt enyhén dideregve és azon gondolkozom, hogy a tegnapi adás által termelt foshalomból hogyan lehet kacsalábon forgó fényűző palotát összebaszni, amikor a habarcs is hasmenéses híg szarból van, ami összetartaná a szétfolyó…..
adamas77 2016.10.27 07:01:04
@Bakk László: Egyetértek veled. Ezért is tartom hülyeségnek amit Mici mondott, hogy ez külső játék. Óriási tévedés. A VV 15%-ban belső játék, 15 %-ban külső játék és vastagon 70 %-ban szerkesztői játék. Vagyis nekik kell szimpatikusnak lenni, mert ők vágják össze, ami adásba kerül. Ez különösen igaz erre a szériára, hiszen 1 mp online adás sincs.
Nagyon szomorúan néztem a tegnapi összefoglalót, mert tudtam, hogy nekem kell ebből valamit kibogarászni, és ugye hát sok történés nem esett, ha csak azt kétszer másfél percet nem számoljuk, amíg a Krisztin és Soma megpróbált valamit letenni az asztalra. Jön Bence, aki szó szerint pörög, mint a…..
Attila egy ordibálós konfliktussal jelezte, hogy ő is egy lakó, nem egy szobanövény, Tivadar és Lóri a békülés útjára léptek, viszont Tivadarnak Krisztián barátként meghalt, isten nyugosztalja. Vivien pedig tovább tolja a nemi erőszak projektet és Soma akarata ellenére szeretné minden áron magáévá…..
adamas77 2016.10.09 14:30:00
@PeniValdes: Magánügy, hogy foglalt vagy-e vagy sem. Éppen erre céloztam fentebb....
adamas77 2016.10.09 14:40:06
@ALOKSAKTRHEE: Jaj istenem, ne legyél már gyerekes.... Kiforgatni sem kell a szavaimat, de azt nem hiszem, hogy szexuális jellegű utalgatások, incselkedések éppen erre a fórumra valók. Megvannak ehhez a megfelelő helyek. De ott van pl. privát üzenet lehetősége ilyen-olyan célozgatásokra.
adamas77 2016.10.09 22:26:47
@ALOKSAKTRHEE: Istenem, de szánalmas vagy b+.... Felőlem aztán kiélheted itt a szexuális fantáziádat minden téren ha ez tesz boldoggá. Azok szoktak ugyanis mindig a szexről beszélni, akiknek a való életben nem jut semmi belőle.
Tengermély tisztelettel és szeretettel üdvözlök minden kedves olvasót és kiscicát! Roppant nagy izgalmakra tessen készülni, mert bezony ez volt az adások adása, a valósgshow-epizódok etalonja, a tévés kontentgyártás csimborasszója. Annál is inkább, hogy Fördős Zénó nagymenő vidéki vállalkozónak…..
adamas77 2016.04.30 09:14:51
Sziasztok!
Olvasója vagyok/voltam a fórumnak. Eddig csendben figyeltem, de most valami írásra késztetett.
"Kedves"
@Furore Carcosa: ! Világ életemben ki nem állhattam azokat, akik a létező (vagy ál) szellemi főlényüket arra használják, hogy valakit szándékosan nevetség tárgyává tegyenek. Ebből neked mi a haszon? Nem tudhatod, hogy mi áll az esetleges helyesírási baki mögött. Nem biztos, hogy olyan eszközről ír, ahol van ellenőrzésre lehetőség stb. A saját szórakozásodra megszégyeníteni mást vagy másokat kurva nagy szegénységi bizonyítvány. Különösképpen annak tükrében, hogy te ezen a fórumon nem stratégiai játékos vagy, akinek ki kell lökni az ellenfelet, hanem egy közösség egyenjogú tagja, ahol véleményt cserélsz másokkal egy - elvileg - szórakoztató jellegű műsorról.
adamas77 2016.04.30 16:03:52
@Furore Carcosa:
Nem mindenki születik retorikai képességekkel. Nem lehet mindenki Cicero. A helyesírási és fogalmazási zavart pedig nem csak az okozhatja, hogy valaki nem járt be iskolába. Ettől még lehet véleménye és lehet a társadalom hasznos tagja is.
A lényeg azonban, hogy pont a szellemi fölényben lévőtől várható el, hogy nem rúg bele az ilyen emberbe. Kérkedni és kifigurázni másokat aljas dolog. Nem tudhatod, hogy mi az oka, hogy rosszabbul megy a fogalmazás.
Mondok egy képzeletbeli példát. Talán megérted mire akarok kilyukadni.
Adott egy elkényeztetett milliomos csemete és egy szegény gyári munkás, aki 3 műszakban dolgozik.
Kiírnak egy futóversenyt, melynek fődíja X millió forint. A milliomos csemete is jelentkezik rá és a gyári munkás is. A milliomos csemete egész évben készülhet a versenyre, egészségesen táplálkozik, nagyokat alszik, teljesen kipihent és csak azért jelentkezett a versenyre, mert unatkozik. A gyári munkás mivel kemény fizikai munkát végez évek óta, ezért hulla fáradt, olykor csak vajaskenyérre futja és mivel árván maradtak, neki kell eltartani a kistestvérét is. Azért jelentkezik a versenyre, mert lehetőséget lát abban, hogy javítson az életkörülményein.
Eljön a verseny napja. A milliomos csemete magabiztosan szakítja át elsőként a célszalagot. A 10. helyen befutó gyári munkásnak pedig odaveti: "Látod te senkiházi, azért tartasz itt, mert nem edzettél eleget".

"Imádom a fellengzős erkölcscsőszöket, akik ilyen elánnal küzdenek a szellem frontján a legkisebb közös nevezőért."
Ki dönti el, hogy ki vagy mi a legkisebb nevező? Senkit nem becsülj le és alá. A számítógép mellett könnyű stratégiai lépéseket kidolgozni. Elhiszem, hogy színes a fantáziád, de lehet, hogy bizonyos szélsőséges életkörülmények között a te szervezeted 1 hónap után felmondja a szolgálatot, míg a helyesírási hibával író személy vígan elboldogul és ne adj Isten neked hordja az ételt, hogy éhen ne pusztulj. Sokra mész akkor a fogalmazási képességeddel.
Amúgy meg nem erkölcscsősz vagyok csak szorult belém némi empátia. A földön fekvőbe pedig nem rúgok bele még háromszor. Nem árt, ha az embernek az IQ mellett van némi érzelmi intelligenciája is.
adamas77 2016.04.30 16:36:36
@Cérnahuszár: Jól emlékszel. Pár napja még az egyik legnagyobb baklövésnek tartotta Heni végrendeletét, amivel megpecsételte az összes női Farm játékos sorsát. Hosszas elemzés volt a párbajbukásról is. Na de most Heni megérkezett a fórumra. Tudja ő azt, hogy mekkora szája van. Jobb vele békében lenni. De mondhatnám azt is, hogy keresi az erős szövetségest. "Stratégiai lépés" volt a buksisimogatás. :)