Regisztráció Blogot indítok
Adatok
New_Krok

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokat emlegettem videóimban a játéktesztelőket, tudom, hogy nem egy álommunka, de azért akkor sem tudom elképzelni, hogy hogyan lehetett tesztelés után egy Mesterlövész, Airborne Hero vagy a Big Rigs (bár ez egy külön kategória már) olyan amilyen. Vagy jobban belegondolva, milyen…..
New_Krok 2010.01.24 18:03:05
@Outlier:
Az a baj hogy nem tudsz nekem konkrét indokot mondani amiért ne lenne igazam. Játszani mindenki szeret és lehet hogy nem minden játékhoz találnék ingyen tesztereket, de ami említésre méltó játék arra nyilván igen... csak egy példa starcraft2... És hibákat keresni pont annyira kamu munka mint pl étel kritikusnak lenni, ehhez nem kell semmi, csak megmodnod hogy ott egy hiba meg itt egy hiba, meg játszani tudni, nah de játszani egy 5 éves is tud, és talán még jelezni is képes hogy tetszik-e neki vagy nem.
Felesleges a Terminator 3-as játékot a Battlefieldekhez hasonlítani. Croow kommentje jól összefoglaja a lényegetElolvastam a kommenteket, és azt kell, hogy mondjam, hogy nem fogtok fel valamit. A Battlefield és a Battlefrontnál tudjuk, hogy csak löni kell és kész(bár az is multiba,…..
Ez is egyike azoknak a játékoknak, ahol csak akkor tudod meg igazán, hogy mitől rossz, ha te is kipróbálod. Félek, hogy nézve annyira nem érződik a mérhetetlen értelmetlensége, szóval bízzatok meg bennem. Vagy csak nézzétek meg a Gamespot 2 pontos értékelését. És megint…..
Összejött egy olyan kooperáció, amelyet már régóta akartam :)  A LEGO Island egy koncepció nélküli kis program, szerintem nem is lehet igazán játéknak nevezni. Hiába ígérget a hátsó borító ilyeneket, hogy "Szabadon állítgathatsz mindent a szigeten". Ez azért…..