Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GBX

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy ilyen összeállítású koncertsorozaton két dolog eleve borítékolható volt: nem lesz tömegnyomor, és nem kell Lego-frizurás, Bring Me The Horizon-pólós tinédzserek felbukkanásától tartani. Itt ugyanis az a generáció képviseltette magát, aki anno zokszó nélkül felvette a Headbanger’s Ballt a fater…..
Az ókor hét csodája között számon tartott gízai piramis kutatói október közepén jelentették be, hogy két új kamrát találtak a 146 méter magas építmény belsejében. A felfedezés a "Piramis átvilágítási program" első látványos eredménye, amelyet egy éve indított az Egyiptomi Régészeti Hatóság. A…..
GBX 2016.11.03 00:19:38
@Abdiás:

Egy kis helyesírás igényességet... légyszi.
GBX 2016.11.04 12:32:38
@Abdiás: Szerényebben, arcod az van rendesen. Ezt tanítják a felekezetedben?
GBX 2016.11.04 12:48:02
@Abdiás:
"Mindig is jó voltam helyesírásból...is" böfögöd.
"felhőrdült", "kijelőlt"... osszad csak tovább az észt nyugodtan:)
“Az Egyesült Államoknak az LGBT-jogokat a kormányzati és külpolitika még szorosabb részévé kell tennie… ez az ügy, amit Obama elnök prioritásként kezel” – mondta Susan Rice nemzetbiztonsági főtanácsadó az elnökválasztás előtt két héttel, október 26-án az American University-n mondott beszédében.…..
Az 1945 augusztusában Hirosimára és Nagaszakira dobott atombomba robbanásáról főleg az amerikai hadsereg által a levegőből készített képeket ismerjük. Mai bejegyzésünkben olyan fotókat mutatunk be, melyeket a városokban élő japán fotográfusok készítettek a robbanás utáni pillanatokról. A Hirosima…..
GBX 2016.08.07 16:44:48
@lutria: bezony. Úgyhogy jobb ha szépen csendben maradnak. Jellemző amúgy a hozzáállásuk, Kínától a mai napig nem kértek bocsánatot.
A svájci Birdmask duó férfi tagja gondolt egy merészet és ahelyett, hogy az egyszerű emberekre bízta volna zenéjének véleményezését merészen a Redditen próbálkozott be a szintén egyszerű, de trollkodásra hajlamos embereknél. Az egyik kommentelő megjegyezte, hogy jobb lenne ha inkább blackmetalt és…..
GBX 2016.07.17 12:58:24
Három évvel a Whales & Leeches után hamarosan érkezik a Red Fang új lemeze Only Ghosts címmel, amit Ross Robinson pofozott megfelelő állapotra a stúdióban. A srácok a stoner és laza rockzene veteránjai, mindenki szereti és imádja őket. Egy mókás interjút mi is csináltunk annak idején a…..
GBX 2016.07.17 12:51:56
Mielőtt jönne az uborkaszezon és beindul a meggyszedés 130 forint/kg átvételi áron, íme öt friss lemez kritikája. Ahogy az általában lenni szokott ismét nagy a szórás a pontszámokat illetően, és most kivételesen a Volbeat kapta a legkevesebbet a Vektor pedig a legtöbbet, teljesen megérdemelten.…..
Hát sok rosszarcú csávót láttam már , de Brian Thompson feje kiemelkedik a mezőnyből. Ennek minden összejött, lófej, sebhelyek, baszott nagy áll, magas homlok. A sebhelyei meg tényleg olyanok, mintha Zatoichi a vak szamuráj megborotválta volna és csak azután lett himlős. Ilyen…..
Keith Richards úgy tűnik úgy promózza hamarosan megjelenő új szólólemezét, hogy beszól mindenkinek. Legutóbb a a Beatles sokak által az egekig magasztalt Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band albumát nevezte egy rakás szarnak, most komplett műfajokról fejtette ki a véleményét.…..
GBX 2016.06.09 23:20:41
@arsenal71: ott a pont!
A dolognak voltaképpen semmi jelentősége nem lett volna: az egyik időközi - ráadásul önkormányzati - választás a sok közül, ha a baloldali belharc nem hívja fel rá a figyelmet...
Május elején a Hillsong New York megagyülekezet női konferenciáján fellépett a híres Meztelen Cowboy. Pontosabban, nem a Times Square híres-hírhedt Naked Cowboy-a, hanem a Hillsong egyik ifjúsági pásztora állt ki alsónadrágban, hogy a több ezer fős lelkes női közönség előtt énekeljen. És nem, ez nem…..
GBX 2016.06.01 07:56:40
Szerencsétlen Eagles of Death Metal mostanában nem olyan hírekkel kerül a címlapokra, mint terveznék. Ezúttal a május hetedikei koncertjük került a középpontba, ahol egy incidens következtében az egyik rajongónak bizony a füle látta kárát a szórakozásnak...
Több európai országban, köztük Németországban, Egyesült Királyságban és Norvégiában is bevándorlási reformokra készülnek az egyre növekvő muszlim népesség miatt. De nézzük meg, mi a helyzet valójában az Európában élő muszlimokkal. Tények, előítéletek nélkül. A…..