Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lajos Ferkov

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Flyerz Magazin szervezésében idén újra meghirdetésre került a Street Food Éjszakája, amelyhez a főváros mellett egyetlen vidéki városként Szeged is csatlakozott. Az eseményt december 8-án rendezték meg, és bár az időpont érthetetlen módon nem hétvégére esett, mégsem hagyhattuk ki, hiszen egy…..
Lajos Ferkov 2016.12.14 18:18:21
A Burger alapötlete az egyik barátomtól jött, aki azt mondta, hogy élete legjobb hamburgerét ette itt:

www.umamiburger.com/menu/

A szósz pedig innen:

food52.com/recipes/6424-umami-ketchup

De természetesen láttam az ominózus adást és hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem segített az elkészítésében. :)
Sokat gondolkozom azon, hogy miért nem borult még rá az asztal a kormányra, miután az elmúlt években minden hétre jutott számunkra egy olyan "mutyi", ami önmagában gusztustalan. Mégsem halmozódott és gyülemlett fel szinte semmi, hanem érzéketlenné, vállvonogatóvá tette az embereket. Nagyjából…..
Lajos Ferkov 2016.04.27 23:32:01
Én teljesen más szemszögből közelítem meg a problémát, bár a fenn olvasottakkal egyetértek. Hogy mi a fő probléma?

hu.wikipedia.org/wiki/Tanult_tehetetlens%C3%A9g

Emiatt vannak kamu tüntetések, emiatt láthatjuk, hogy hébe-hóba elővesznek valakit, akin csattan az ostor. (Természetesen komoly következménye nem lesz)

Miért gondolom így? Van egy ismerősöm, akinek a nagyon jó barátja Áder mellett dolgozott. Ő mesélt a sok egyéb szarság mellett többek között a megrendezett tüntetésekről.

Az, hogy mennyire érti a köznép a pénz súlyát, mennyiségét... Annyit biztos tud Átlagos Oszkár is, hogy ezek hatalmas összegek, viszont szerintem nem ez a gócpontja a problémának. Persze ez csak a saját álláspontom...