Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drc (törölt)

0 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Príma szórakozás egy álmos reggelen a TV2 és az RTL Klub reggeli műsoraiban futó SMS-csík olvasgatása. Egyrészt számos nyelvi leleménnyel találkozhatunk, másrészt vérmérséklettől függően már a hattól kilencig terjedő időszakban heves politikai vitákon hergelhetjük fel…..
Újabb legalizációs törvényjavaslat ütötte fel a fejét Amerikában, ezúttal a keleti parton. Massachusetts Kaliforniához hasonlóan megadóztatná a marihuánaszármazékok kereskedelmét, amiből becslések szerint évi 100 millió dollár bevételük lenne. Igenám, de ők még jobb…..
Ron Paul for prezident! Azt ugyan nem értem, hogyan került képernyőre a kispufi Baldwin (hacsaknem a kereszténykonzervavtív rádiós talkshowja miatt), mindenesetre nincs sok esélye. Dehát amúgyis egyre nehezebb megmagyarázni, miért veszélyesebb a marihuána mint az alkohol vagy a…..
Dél-Korea a világ egyik vezető gazdasági hatalma. Szöul húszmilliós város, igazi metropolisz. A koreaiak találták fel a padlófűtést, de Viki szerint, aki angoltanár Szöulban, minden mást koppintanak valakiről, isznak, mint a gödény, és tahók. Vigyázat, negatív tapasztalatok…..
Fake? Nem-fake? Tényleg van ilyen lista?A kép innenSziasztok!Kérem az email címem ne kerüljön sehová az oldara. KösziA történetem:Sziasztok!Nagyon sokáig hezitáltam, hogy megírjam-e ezt a történetet.Ennek oka, hogy eléggé letörte a férfiasságomat, viszont kíváncsilennék…..
Harmadik részéhez érkezett tévés összefoglalónk, itt meg itt az első két darab. Ja, és BUÉK.JúliusA kánikula meghozta nekünk Szőke András valóságshow-ját a Duna TV-re, ami annyira vicces meg jó sem volt, hogy érdemben foglalkozzunk vele. Kiderült, hogy csak 800 millió forintba…..
drc (törölt) 2009.01.01 21:32:29
Az esküdtszék után a Montgomery megyei sheriff "független" vizsgálata szerint sem hibázott az a rendőr, aki egy razzia során agyonlőtte a fegyvertelen Tarika Wilsont az ohioi Limában. A 26 éves Wilson egyéves fiát tartotta a kezében az emeleti hálószobában öt másik…..
Október 13-án Cannes-ban a Mipcom megnyitóján David Merlini világrakordot állított fel, azzal hogy 20 perc 39 másodpercig tartotta vissza a lélegzetét egy átlátszó tartályban. A rekordot a Guiness emberei felügyelték, és hitelesítették. A műsorvezető az eseményen Uri Geller…..
Ilyen az, amikor egy elit privátbanki ügyfél az RTL Klubról és az újságokból értesül arról, hogy épp bukott 70-100 milliót, mert épp valami válságféle van a világban. A meg nem nevezett bankjának lehet, hogy már egy telefonhívásra sem futotta, vagy a tanácsadója egyszerűen…..
Reggeli posztommal kapcsolatban három aktuális,  többé-kevésbé érdekes dologról is elfelejtettem szólni. Essünk gyorsan túl az elsőn, Putyin kedden töltötte be az 56-ot. Boldog születésnapot Vlagyimir Vlagyimirovics! A második, hogy bár Putyin nem szokott nagy feneket…..
drc (törölt) 2008.10.08 22:09:26
Hát nem hittem volna, hogy idáig eljutunk, hogy a kibaszott Amy Winehouse pont füvezésben fog meghalni. Amúgy tökre bírom a hangját, semmi bajom vele, kicsit talán többet cuccozik a kelleténél, dehát ez van. Viszont bazmeg, hogy ez a megalapozatlan pletyka járja körbe a sajtót, azt…..
comment:com Lebuktak a rapperek 2008.07.15 13:20:00
Micsoda égés már: az MTV Cribs című műsorában sorra mutatják a sztárocskák faszábbál faszább verdáikat, a szimpatikus fekete rappercsávók flottájában a legfosabb járgány is simán annyiba kerül, mint egy hatlakásos társasház Kiskunhalason, erre tessék: kiderült, hogy a…..
Cigiző küldött múltkor egy vicces linket, ahol Photoshop segítségével kifejlesztettek néhány terméket, ami az összes drog legalizációja után elszabadulhatna. Természetesen ilyen szörnyűséget senki emberfia nem kívánhat, de kannabisztartalmú termékek napjainkban is léteznek…..
Megdöbbentő felvételeket készítettek Himalájában kóricáló turisták az országról, amelyik elfeledkezett a drogháborúról: Nepált gyakorlatilag a középkorig bombázta vissza a kór, a dudvaként burjánzó kender minden szabad felületen kinő. A szörnyű pestis nemzetközi…..
 Ma tartja rendkívüli országos tisztújító küldöttgyűlését az SZDSZ, amelyen az is eldől, hogy ki vezeti a következő években a „Magyar Liberális Pártot”. A jobboldali publicisták, újságírók, megmondóemberek titkos mappáiban már bizonyára gyűlnek a gúnyos,…..
Törzsasztalon találtam egy újabb drogos őrületet. Aszongya:Minden drognak (toxikus anyagnak és allergénnek) megvan a saját rezgés mintázata, ami kiváltja a fogyasztó szervezetében a jól mérhető és a droglátóval láthatóvá tett rezgést. Persze csak akkor tudjuk a rezgéseket…..
A békés észak-kaliforniai Mendocino megye képviselői beparáztak, hogy ők lesznek Amerika fűvárosa (muhaha, szorri), mert állítólag sorra költöztek hozzájuk az automata fegyverekkel rohangászó terepjárós gengszterek. A honatyák ezért a héten kis többséggel, de megszavazták,…..