Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Labancbérenc

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Falon I. Mindenki emlékszik, hol hagytuk abba, a véres hóban, ott, Havas fekszik, és az élet szó szerint folyik kifelé belőle, mert megbicskázta Ser Alliser Thorne és áruló bandája, köztük a kretén Olly, aki tulajdonképpen egy óra alatt zárkózott fel Ramsay és Joffrey mellé a sorozat legnagyobb…..
Labancbérenc 2016.04.27 20:34:51
Az van, drága feleim, hogy még mindig egy nagy kaktuszt szeretnék feldugni (de körösztbe' ám!) annak az ánuszába, aki ennyire bénán lefordította a karakterek és földrajzi pontok neveit magyarra. Ezért minimum egy "Kerényi Imre Arany Faszkorbács" jár.

Na de back to topic, ahogy a svéd mondaná:

Rosszabbra számítottam, de az előrelátható volt, hogy csesztetik egy picit a t. publikumot a "feltámad-e Jon Snow vagy nem"-témával, a Vörös Ribanc félresikerült tükröm-tükrömözése viszont tényleg szomorú volt, már-már sajnálni kezdtem a luvnyát. Lesz itt még hirig Castle Black-ben! Aztán majd úgy a nyolcadik-kilencedik részben kiderül, lesz-e feltámadás.

A dorne-i szálat tavaly is utáltam, idén sem lesz jobb: egy besavanyodott feminista picsa és a három fattyú lánya (akik közül az egyik mindig olan képet vág, mint aki most harapott volna egy férges, rohadt és különösen savanyú citromba), na brávó. Mégha a "világ legszebb nője" ment volna a hajón Tristan-nal, akkor legalább meglett volna az esély, hogy Bronn-nak is jusson egy-két szép jelenet (netán még egy kiadós dugás is) az évadban.

Arya pillanatnyilag felejtős, persze most építgetik a szálát. Remélem nem ilyen nyögve-nyelősen fog folytatódni. A másik csaj meg nem gyökér, csak kíméletlen. De bársonyba burkolt pofonokból lassabban okulna a megvakult (?) kiscsaj.

Dany rácseszett egy picit a kolostoros özvegy-megőrzővel, Jorah és a másik hősszerelmes (neki mindig elfelejtem a nevét) viszont érdekes pár lehetnek még.

És úgy egyébként: nektek feltűnt, milyen szépen párba rakták a karakterek többségét? Jorah + A Másik, Tyrion + Varys, Cersei + Jaime, Sansa + Theon, Brienne + Pod... mind amolyan "furcsa párt" alkotnak. Lesz kiből válogatni, amikor arról van szó, ki hal meg következőként...

Ja, egyébként szerintem azok a kopók nem teleportáltak: Brienne simán megette őket - egy ilyen drabális amazon nem tofun és szójafasírton él!
Labancbérenc 2016.04.27 22:42:23
@zizi77: Igen, a rengeteg patanyomot látva Daario meg is jegyzi (illetve félig kérdezi): "Egy hadsereg?" Mire Jorah: "Egy horda." (Mármint Dothraki sereg.)