Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tylerd

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A háromdimenziós tartalmak megjelenítését és kezelését biztosító megjelenítő eszközök, házimozi rendszerek és Blu-ray lejátszók, illetve a Smart TV rendszerrel megtámogatott modellek után úgy fest a közeljövőben a 4K, azaz Ultra High Definition felbontású terméke…..
Újabb jó hír az Apple-rajongóknak: az iPlastic segítségével ezután elég lesz egy kütyü. Nem kell tovább szomorkodniuk azoknak, akik iPadjük miatt mondtak le iPhone készülékükről. Az Apple ugyanis bejelentette: augusztus közepén piacra dobják azt az eszközt, amellyel…..
Sztárok fenyegetik a tv2-tA Zámbó család a 10! több résztvevőjét is megfenyegette, de rajtuk kívül is sok feldúlt, megalázott sztár jelezte, hogy jogi lépéseket fontolgatnak a csatorna ellen.A magyar sztároknak fel kell nőniük egy ilyen műsorhoz. Meg lehet sértődni, de a tények…..
Subba Megvan a Subba himnusza! 2008.03.27 14:34:00
Emlékeztek még, amikor pár éve az Anima Sound System remixelte (irtó pocsékul) a Himnuszt, mekkora politikai botrány és társadalmi felzúdulás volt belőle (persze a reklám jól jött az épp szétesőfélben és leszállóágban lévő popcsapatnak). Na de ez mindegy is, mert hála a…..