Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Madame Denis

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beszélgetések közben olykor felmerül a kérdés, hogy kinek megy csak egyszer, kinek többször is, és mennyi ez a több. A Master of Sex 4. évadjában pedig egy, a szexklinikára besétáló fiatal nő arra kéri a szakembereket, hogy dolgozzák ki a többszörös elélvezés megtanulásának protokollját. Mert…..
Madame Denis 2017.03.01 16:20:42
@kegmájer: "..Arra gondolsz, hogy írjam le mitől vágyom a szexre, ha nem vagyok szerelmes (többnyire nem vagyok)?
És mitől vágyom rá mégjobban? Hogy mi hozza meg a kedvem? Vagy, hogy mi jár a fejemben amikor vágyat érzek?...".

ne írd le! látom, hogy nem akarod..... :-))))"

De akarom. Azért vágyom a szexre, mert a szex jó.
Az egyik véglet, hogy olyan kicsit vágyom rá, hogy észre sem veszem, de ha ilyenkor látok, hallok valamit, ami beindítja a fantáziám, akkor már érezni is fogom.
Ilyenkor sokmindenről jut eszembe a szex, olyasmiről is, amitől nem is kéne, újra és újra beúszik a tudatomba valami szexes dolog.
A másik véglet a nagyon határozott, erős, sürgető vágy. Amikor nem beúszik a tudatomba, hanem kitölti az érzés hogy szexelni kéne.
Ritkán olyan is van, hogy nem érzem a szex hiányát, ez általában betegséghez, fáradtsághoz, krízishez kapcsolódó állapot.
Madame Denis 2017.03.01 16:46:59
@kegmájer: ne kezdd újra!!!
Madame Denis 2017.03.02 00:00:06
@Remeteee:
" És szerintem még nagyon sokan így vagyunk ezzel, a szexuális vágyhoz nem kell szerelmesnek lenni nőként sem. Bár én eléggé szerelmes típus vagyok, hosszabban voltam szerelmes mint te, de anélkül is vágyom a szexre."

Tény és való, hogy szerelembe esve a szexnek is más íze lesz, mélyebb, gazdagabb, árnyaltabb, zamatosabb, intenzívebb, édesebb, de ebbe nincs semmi csoda, mert a szerelemtől bedrogozva amúgy is az egész világ jobb hely lesz egy kicsit. Szerencsére a vágynak nem kell együtt múlni a szerelemmel, főleg nem akkor, ha a kezdeti eszméletlen lángolásnak egy kölcsönös,nyugodt, biztonságos, kiegyensúlyozott szeretetbe olvad át és nem lassú kínok között vagy hirtelen halállal múlik ki.
Szóval a szex nem csak szerelmesen jó, a vágy szerelem nélkül is létezik, sőt (nem tudom egyetértesz-e)a vágy férfi jelenlét nélkül is megérik bennünk. Nálam legalábbis így működik, a meglévő vágyamhoz rendelem hozzá a személyt (keresek hozzá párt). Ez szarul hangzik és a másik, a párom, nem biztos, hogy örülne annak ha megtudná, hogy elsősorban nem ő van megkívánva, hanem főleg a szex hiányzik úgy általában, amihez megfelelő paraméterek mentén őt választom. Azt hiszem, a >szexelni akarok veled< helyett őszintébb lenne azt mondani: szexre van szükségem, de egyedül nem megy...segítesz rajtam?