Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cspn

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Persze ez nem volt igazán gond, főleg az elején, mikor még bőven volt félretett pénzem a multis időszakból. Mondjuk az igazság az, hogy később sem volt ez gond, csak egy idő után ijesztően hat az emberre, hogy a pénzösszeg a számláján fogy és nem nő, hiába dolgozik teljes erőbedobással. Na erre…..
Na jóóóó, ezt még én sem gondolhattam teljesen komolyan! És valójában én ezen nem is gondolkoztam egy percet sem, csak valahogy zsigerileg az volt belém kódolódva, hogy a vállalkozók azok az emberek akik hétközben is a plázákban lógnak naphosszat vagy nyaralni járnak évente legalább 5-ször...netán…..
Azt hiszem az egyik legnagyobb problémám a korábbi munkahelyemmel a bezártság volt, az állandó irodai lét. Hogy naphosszat benn ülünk négy fal között ha van munka ha nincs, mert 8 óra a munkaidő! (Plusz ebédszünet...) Ez akkoriban nagyon zavart, sőt dühített. Sokat szánakoztam azon, hogy miért kell…..
Miután lehiggadtam a gigaprojektem után újraterveztem. (ezt különben azóta vagy 100-szor megtettem..ne is számíts másra ha vállalkozni készülsz) Végülis kezemben a coaching diploma és a ThetaHealing oklevelek nagy baj nem lehet, elkezdek tevékenykedni, mint konzulens, aztán majd…..
Ottmaradtam hát a nagy feladattal, hogy én akkor nekivágok és központot nyitok! Valahogyan sosem rettentettek el a realitás józan tényei attól, hogy hatalmas lelkesedéssel vessem bele magam egy teljesen kilátástalan terv megvalósításába. Hála Istennek viszont körbe vagyok véve igen racionális…..
Siker, pénz, csillogás Kis naiv 2016.05.06 13:43:49
Hatalmas lelkesedéssel gondoltam arra, hogy majd megmentem a világot. Azóta tudom, hogy nem vagyok egyedül ezzel a vággyal és azt is tudom, hogy, aki a világ megmentésére készül nagyon rossz helyen keresgél, mert csupán önmagát kellene megmentenie.  Na de akkor én ezt még nem sejtettem, így…..
Tehát eljött a szeptember és akkorra kitaláltam mi akarok lenni, COACH. Jajj, tudom, nagyon uncsi! A fél világ coachnak megy manapság...ez már akkortájt is így volt. By the way 2012-őt írunk. (na még nem szabadultam meg a hunglish nyelvtől 4 év után sem...van ami nehezen válik le rólunk :P) Persze…..
Az egész valójában már évekkel ezelőtt kezdődött, úgy, hogy én még nem is tudtam róla. Felmondtam és kiszabadultam a nagyvilágba. Mindenféle háló nélkül fejest ugrottam a nagy ismeretlenbe. :) Vagyis hát így tűnt akkor ez a lépés, de most évek múltán és sok újabb háló nélküli ugrást követően az nem…..