Regisztráció Blogot indítok
Adatok
utodott

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Növekedni fog az Apple hardvereket és szoftvereket használó vállalatok száma 2009-ben - ez derült ki a legújabb Sunbelt Software felmérésből. A vállalat sajtóközleménye:A floridai Sunbelt Software és a bostoni ITIC kutatócég 2008-ban ismét közös felmérést végzett a…..
Tudtad? Parasztlázadás 2008.12.12 18:35:00
Az ugye tudva levő dolog, hogy a romák közül nagyon sokan elsősorban a havi rendszerességgel járó segélyekből élnek.Eljött az utalás napja, kígyózó sorok állnak a polgármesteri hivatal udvarán. A tömeg nagyját a helyi cigányok adják. Van aki az egész…..
 Még néhány nap és 2009-et írunk. Megint eltelt egy év. Nem volt könnyű, de nyugodjon meg mindenki a következő még nehezebb lesz. Sokunknak megszűnik a munkahelye, lapátra kerülünk és kitudja, hogy mi rossz történik még velünk. Elkezdetem agyalni, hogy mi lesz ha én is…..
utodott 2008.12.25 10:53:45
Manapság marhára divatos dolog a jónevű játéknak folytatást gyártani. Ami első körben meglepett az új PoP játékkal kapcsolatban, hogy hol a picsában van az alcím? Eleinte Prince of Persia - Prodigy néven jegyezték, aztán a munkacímből lecsípték Keith Flintet és bandáját. Na…..