Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alexkenji

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokáig tartott, de végül elkészültem az elmúlt évek egyik legellentmondásosabb filmjének a bemutatójával! Azt fontosnak érzem megemlíteni, hogy ez szigorúan az Én véleményem. Ha nem értesz egyet a mondandómmal az teljesen rendben van. Viszont azoknak is érdekes lehet a videó, akik nem szeretik a…..
Hamarosan megjelenik az Alien: Covenant (Avagy Prometheus 2.), ezért úgy éreztem ez a legjobb alkalom, hogy az Alien széria egyik leghírdetebb és leginkább utált filmjéről, a negyeik részről beszéljek, aminek a forgatókönyvét a Bosszúállók rendezője, Joss Whedon írta. Kimondom kerek perec, ez a film…..
Szoftverválogatás notebook telepítéshez Aki az első laptopját vásárolja, meg nincs tisztában azzal, hogy milyen programokat, szoftvereket kellene telepítenie rá. Az első és legfontosabb az operációs rendszer, enélkül esélytelen, hogy a vadiúj gépet bármire is rávedd. A laptopot érdemes…..
Kezdeném is a blogunk első számú célpontjával, a Cormex sráccal. Immár 106 feliratkozóval büszkélkedhet, amit főleg a lájvoknak köszönhet, ahol személyes kapcsolatot létesít nézőivel, aminek köszönhetően ők megismerték és meg is szerették őt. Új dizájn van ismét a YT…..
Tudom, Cormex, Joggal mondhatnád, hogy mit pampogunk mi itt, ugyanis te vagy a videós, én már csak egy blogger vagyok szimplán, amióta bejelentettem, hogy vége. Viszont a NekemSemmi innentől a te munkásságod segítségére lesz. Mi azért vagyunk (azaz már csak én) hogy minél többet próbáljuk…..
Ugyan mi ezt a karriert enyhén szólva feladtuk, amikor már esélyét nem láttuk a folytatásnak eltérő célok és időhiány miatt, ám de volt ez a Cormex csávó. Volt ez a Cormex, aki végig ott volt egy - két feliratkozóval és pár videóval, viszont hatalmas célokkal. Döcögött döcögött, és végre a tegnap…..