Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szeretnék én nálam macska lenni

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már régóta tudjuk, hogy a szőrös hobbiállatoknak sok jótékony hatása van a gazdákra, és sok örömet okoznak. A mai csárton kimondottam a macskák jótékony hatását láthatod. A macskák ugyanis nem csak érzelmileg támogatják gazdájukat, hanem ténylegesen hozzájárulnak a fizikai jólétükhöz is. A macska…..
szeretnék én nálam macska lenni 2017.04.26 14:59:29
szeretnék én nálam macska lenni 2017.04.26 17:16:30
@biciklis bakter: Én értem. :) Nálunk is félpanzió van, annyi mozgáshoz elég is a kétszeri kajálás. Sajnos nálunk kuncsorgás is van a mi vacsinkból (meg úgy mindenből), és nekem nem esne jól úgy az evés, ha egy kis kóstolót nem adnék nekik belőle, már amiből szabad. A bújás, felkínálkozás nálunk is megvan, a kezem az már eleve simogatásra áll, hiszen a háromból valamelyik mindig jön egy kis kényeztetésért. :) Kettő olyan hangosan dorombol, hogy az már szinte csendháborítás, és a kedvencem a csajszinál, amikor dorombolva nyávog.
szeretnék én nálam macska lenni 2017.04.26 13:38:46
@Mónika Bódi: Nálunk az alvás szent, nekem az övék, nekik az enyém, így soha nincs ébresztés. Ebből aztán kerekedett már visszaalvás is, ami nem volt annyira jó munkanapon, de ők akkor sem háborgattak. :) Esténként, ha éjszakázom, körém telepedve alszanak, a lényeg, hogy hozzám érjenek valamelyik részükkel. Hétvégén sincs nyafi, alhatok, ameddig tetszik, de ahogy észreveszik, hogy ébren vagyok, mindhárman rövidvágtában fel az ágyra, és jöhet a puszizkodás, simi. A kaja ráér. Néha nem vagyok benne biztos, hogy macskáim vannak. :D
Ha azt mondom TGV, minden laikus vasútbarátnak beindul a nyálelválasztása, és egyből beúszik lelki szemeik elé a több száz kilométeres sebességgel száguldó szürke (nosztalgikus egyéneknél narancssárga, az újításokra vevőknél pedig szürke és emeletes) motorvonat. Ahogy a…..
szeretnék én nálam macska lenni 2017.03.01 09:18:35
@aemberek: Tényleg, mennyivel jobbak a magyarországi vonatok! :P Utaztál már egyáltalán frecciarossa-val? Miért olyan nehéz valamiről elismerni, hogy jó?? Akármit mondasz, gyors és kényelmes, a vonaton belül a tájékoztatás kiváló. Nem áll meg egy rakat helyen, mint Magyarországon az IC, arra ott van a bianca és az argento. Ja, és jó olasz módra megoldják, hogy a pályaudvaron ott várhass, ahol fel fogsz szállni, nem rendezik át folyton, és nem kell szaladgálni a peronon. Botrány! :P