Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RetentiveAxis

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elérkezett hát a vég! A sorozat (s az abban szereplők), de van egy tippem, hogy a fordítói hármasunk számára is. A magam részéről eleve félig-meddig visszavonultam már, az eddig vitt sorozataim vagy befejeződtek, vagy kaszálták őket, és újat már nem vállalok jó ideje. Kérésre sem. Egyszerűen nem…..
Láttam a minap egy mémet, ami a Trónok harca évadait egy lóról készült rajzzal illusztrálta. A faránál kezdte, az első egy-két széria még fantasztikus kidolgozottságot mutatott, elképesztő részletgazdagságot, aztán a későbbi években a rajz egyre elnagyoltabb, kevésbé kidolgozottabb lett, míg végül a…..
RetentiveAxis 2019.05.14 15:48:27
Mindenki másért várja a Húsvétot. A keresztények Jézus feltámadása miatt, a gyerekek a csokinyusziért, a hajadonok leginkább a túlélésre pályáznak, a férfiak meg... hát egy kupica pályinka és egy finom falat még sosem ártott meg senkinek! És persze akadnak páran, akik számára e jeles ünnep háttérbe…..
Ezt is sikerült kiböjtölni hát! Elkezdődött végre a Trónok harca utolsó évada. Sajnos az utolsó, de az élet már csak ilyen, előbb-utóbb véget érnek a jó dolgok és a rosszak is. A jóból most ráadásul keveset is adnak, mindössze hat héten át élvezhetjük a Westeroson zajló eseményeket. Az évadnyitó még…..
RetentiveAxis 2019.04.17 07:05:44
Lassan utolérjük, sőt el is hagyjuk a könyvet, így rajongó, olvasó, fordító egyaránt kíváncsian várhatja a Trónok harca - magyar idő szerint ma hajnalban indult - legújabb évadát. Egyre kevesebb lesz a spoiler, és valószínűleg egyre több az eltérés a maradék meglévő regényszöveghez képest. És ezt…..