Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pufók Ufók

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem először lehet ezt leírni (és valószínűleg nem is utoljára), de a Nemzeti Bank alapítványainak botránya egy normális országban kormányválsággal járna, hullanának a fejek rendesen. Abszurdisztánban viszont ilyen híreket lehet ennek kapcsán olvasni: Látva az unokatestvérének juttatott…..
Pufók Ufók 2016.04.25 17:56:23
@Trackers: Milyen szépen hazudsz! :) Talán a ballibek töröltették el a zárvatartással együtt 100%-os bérpótlékot is vagy a Fidesz? Sőt, magát a zárvatartást a ballibek törölték el? Fura, én eddig úgy tudtam, hogy a Fidesz van kormányon és csak ők hoznak/törölnek el törvényeket, ezek szerint akkor már az MSZP kormányoz? Én úgy tudtam, hogy a ballibek népszavazást akartak kiírni a zárvatartásról, hogy a nép dönthessen a kérdésben, de miután a Fidesz sokadik szabotázs kísérlete befuccsolt, inkább maguk alá szarva hajoltak meg a népakarat előtt.

Ja igen, ha már tolerancia, meg más véleményének tisztelete: egy népszavazási kezdeményezést kopasz verőemberekkel megakadályoztatni az melyik ezek közül?
Pufók Ufók 2016.04.25 17:57:17
@jágör68: Gratulálok, szinte az összes Oroszországból pénzelt propagandaoldalt sikerült felsorolnod! :)
Pufók Ufók 2016.04.25 17:59:01
@Trackers: Szerencsére rajtuk kívül is van élet. A Fidesz nem a lecsóba megy, hanem a kóterba.
A TV2 Facebook-oldala szerint  az ország egyik leghitelesebb televíziósa kizárólag a TV2 hírigazgatója, Kökény-Szalai Vivien felkérésére mondott igent. Május 2-tól tehát Marsi Anikó és Gönczi Gábor várja a nézőket a Tényekben. Azt, hogy Marsi Anikó mennyire a leghitelesebb televíziós vagy sem,…..
Pufók Ufók 2016.04.25 17:50:07