Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Istvan Burjan

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Vasvári Vivien - a Feleségek luxuskivitelben c valóságshow szereplője - a minap feljelentette Puzsér Róbertet becsületsértésre hivatkozva. A perpatvar a szőkeség egyik Facebook bejegyzésével vette kezdetét, mely a járvány kezdetén született: "Mindenki lehetőséget kap ebben a csendben önmagába…..
fáymiklós Most örülsz? 2020.03.20 07:29:49
Most örülsz? A rövid válasz az, hogy nem. A hosszabb meg az, hogy nagyon nem. Miközben egyetértek azzal, hogy Eszenyi Enikőnek le kellett mondania, vagy nem szabad meghosszabbítani a szerződését a Vígszínház igazgatójaként. Nem volt a helyén, bár nem irigylem az utódot se, mert ki kell majd…..
Mikóczi Hús Desossa de frango 2017.07.18 11:09:04
Több, mint 20 éve foglalkozom csirkékkel, de ilyet még én sem láttam.  Egészen az alapoktól kezdtem, tehát először is csirkéket neveltem. Tudni kell, hogy saját magam készítettem minden ehhez szükséges berendezést. Tehát megvolt a keltetőm, majd ezután a kiscsibék átkerültek a neveldébe. Ezután…..
  A múlt heti, félbehagyott disznóvágást folytatjuk, immáron a zabálással, aminek több, kevésbé lényeges, inkább szórakoztató eleme is van, ott van pl. a Domán vs. Pumpedhugi szappanopera következő fejezete. Domán, a kappanhangú gyökér szeretné megtöcskölni Pumpedhugit,…..
Van az úgy, hogy az ember összebaszik a csajával, mert mondjuk gyökér volt, vagy szájbanyelvelt egy hóka, de csöcsben erős valóságshow-szereplőt, ugye. Az is előfordulhat, hogy erről az interneteknek köszönhetően a csaja is tudomást szerez, aki ezen felbassza magát, és kibassza a…..
Hujber Feriről valószínűleg egy ország gondolja azt, hogy elment az esze. A minap két interjúban is előadta teóriáját arról, hogy Jézus valójában nem halt meg, mindössze egy színjáték történt. Bár ez egy politikai blog, néha muszáj foglalkozni a közélettel is. Hujber Feri ugyanis két napra az ország…..
Istvan Burjan 2017.03.15 05:38:53
Volt a The Walking Dead hatodik évadának zárórészéban, annak is a legvégén egy jelenet, amiben Negan, a sorozat új főgonosza egy mondókával döntötte el, hogy a főhősök közül kinek a fejéát veri szét egy szögesdróttal betekert fejű baseballütővel. A mondóka angolul az Eeny, Meeny, Miny, Moe, amit mi…..
Istvan Burjan 2017.02.26 01:28:24
@Tzp:

£8 - £12 az Amazon.co.uk -n. Ingyenes házhoz szállítással.
Szia. 24 éves vagyok, lány, és 3 éve alkoholista. 2016 december 17.-e óta nem ittam. A függőségem minden momentumát, őszintén, kendőzetlenül követheted itt a blogon, a sikereket, és a kudarcokat is. Ezen kívül meg fogom osztani veletek a mindenféle gondolataimat, agymenéseimet is az élet dolgairól.…..
Öt évvel ezelőtt egyedül maradt a gyerekével, nem kapott munkát és egyre rosszabb anyagi helyzetbe került. Hónapokig  zsíros kenyeret ettek, a penészes lakásban  minden áthatolt a dohos szag. Mikor a gyereke ótvaros lett, érezte, hogy azonnal lépnie kell. Jelentkezett egy masszázshirdetésre,…..
Párhuzamos interjút készítettünk a köznevelés két kiemelt fontosságú területéről. A mai interjúnkban a felzárkóztatásról, integrációról, a hátrányos helyzetű gyerekek iskolában tartásáról Lacza Ildikó igazgatót (Gyulaji Általános Iskola) kérdeztük, a tegnapiban a tehetséggondozásról, a ranglisták…..
"Egyél csak! Rád fér!" Tömjük a testünket "finomabbnál finomabb" ételekkel Tesszük ezt úgy, hogy nem gondolkodunk annak következményén, mit okozhat mindez a testünknek, eszünkbe sem jut, hogy egy tökéletes élő szervezetet táplálunk nap, mint nap. De mivel is? Emészthetetlen és élettelen…..