Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tudatos

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ifjúsági világbajnokságon szereplő magyar válogatott kedden pihenőnapját tölti. Szerdán Spanyolország ellen könnyed, csütörtökön Románia ellen kemény, egy nap szünet után, szombaton a britek ellen még keményebb küzdelemre készülünk.Géczi Gábor csapatvezető foglalta…..
Ifjúsági válogatottunk szerdán meglepő vereséget szenvedett Spanyolországtól. Géczi Gábor csapatvezetőnek egy kérdést tettünk fel a mérkőzés után: mi történt?"A fiúk az elején kényelmesen kezdtek, majd kissé elaludtak az első harmad végére. Ettől függetlenül nagy…..
Saját kezünkben van a sorsunk. A magyar ifjúsági válogatott megverte Románia 18 évnél fiatalabbjait, így a divízió 2-es vb utolsó körében ki-ki meccset játszik Nagy-Britanniával. Kora délután volt pillanat, amikor nem úgy nézett ki, hogy ez összejöhet.A Pék-legények keményen…..
Könnyed meccsre számítottunk, borzalom lett belőle. A teljesen esélytelennek vélt spanyolok legyőzték a magyar válogatottat a tallinni ifjúsági világbajnokságon.A statisztika szerint az ellenfél mindössze tizennyolcszor lőtt kapura, így bírt elérni négy gólt. Nekünk harminchat…..