Regisztráció Blogot indítok
Adatok
őszintee

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben e sorokat írom - a lófaszt, kit akarok becsapni, már reggel kitaláltam, hogy ezzel a farppáns és pontán antréval fogok kezdeni - , a Shop Stop egyik kulcsmondata jár a fejemben: "Nekem ma itt se kéne lennem." De nem megyek el görhokizni a tetőre, vagy koporsót burogatni egy temetésre,…..
őszintee 2016.05.10 19:36:46
@Queen Alix: bizony.
őszintee 2016.05.10 19:37:19
@Cimili: Nagyon sokat vesztesz vele a világ legjobb posztja.
őszintee 2016.05.10 19:46:08
@Commodore: Pedig Brigit igazán eláshatná vagy legalább a nyelvét kitéphetné.
Egy, bocs a csúszásért, kettő, Norbert, te beképzelt fasz, te. És akkor csapjunk a lecsóba. A szlovén posta éjjel is aktív, lámpával jön a bajuszos műpostás-műparaszt, és hozza az ítéletet, mármint Szintiét, aki a farm biszex királynőjéből igen hamar a farm Csipkerózsikája lett, alszik és nem kel…..
Tengermély tisztelettel és szeretettel üdvözlök minden kedves olvasót és kiscicát! Roppant nagy izgalmakra tessen készülni, mert bezony ez volt az adások adása, a valósgshow-epizódok etalonja, a tévés kontentgyártás csimborasszója. Annál is inkább, hogy Fördős Zénó nagymenő vidéki vállalkozónak…..
Egy falunapra szeretnélek imitálni benneteket! Mondja a postás, aki rendesen kirittyentette magát, mint Szaros Pista Krisztus neve napján. És én ezt a hibátlan beköszönő antrét el is lopom, mert ennél tökéletesebben talán semmi nem írja le a mai adásban várható dolgokat: Szlovéniába beköszönt a…..
sixx: Hamarosan elkezdődik a Viasat3 pucéremberes realityje, aminek beharangozó posztjára 1 117 000 alkalommal kattintottak a kedves olvasók a comment:comon, ezzel abszolút blog.hu- és valószínűleg magyar internetes rekordot is felállítva, mármint egy posztra lebontva értve. Köszönjük szépen,…..
őszintee 2016.04.25 23:11:57
@szabóZ_sixx: Amúgy akkor a Josinak meg Petrának Ennyi volt a műsor?
Nagy egók feszülne egymásnak a mai párbajban, mondja Zé, aki a szürke zakóban, barna gatyában és csillogósra suvickolt cipőben tökre beleillik a vidéki gazdákról alkotott általános képünkbe, Sly meg Andy mehet a picsába a gumicsimmával meg a zizegős piacos mackóval...
őszintee 2016.04.24 12:38:14
@VV Erőlegény: Ez olyan baromság,hogy nem győzött meg. Szerintem nyerhetne 10et is téged akkor se győzne meg. Nem értelek.
őszintee 2016.04.25 19:34:39
@Alajka Bal: @Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Huszonévesen se szép. Egyik legjobb barátom csaja dettó ugyanez.Ha iszik csak az nem qrja meg akinek nem áll.fel.
Ma Zé a soros, aki köszönt mindenkit a falmlól. Attila szokás szerint mindenki más előtt már talpon, és húzza az igát, ritka irritáló egy gyökér, de azt el kell ismernem, hogy az állatokkal hihetetlen aranyos, érdekes, hogy az emberekkel már nem tud ilyen kedvesen bánni. (Nincs is benne semmi…..