Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Irodalom Kortárs

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Folytatódik a Virtuózok a Duna tévén: a péntek este lezárult a köztévé komolyzenei tehetségkutatójának második elődöntője, ebben a picik versenyeztek, azaz 7 és 12 év közöttiek voltak a zenészek. Szem nem is maradt szárazon, Miklósa Erika zsűritag már az első előadás alatt a szemét törölgette, és…..
Irodalom Kortárs 2016.04.23 18:21:54
@algo1989: teljesen igazad van. Lebénázni ezeket a gyerekeket, akik amúgy egyáltalán nem tehetségtelenek, csak néhány szempont miatt nem fértek adásba, ritka nagy tahóság! Nem vagyok érdekelt a műsorban, noha a fiam is zenész, ráadásul országos versenyt is nyert már, csak kiöregedett ebből a versenyből. Ám rajta keresztül van képem arról a munkáról, ami akár egy ilyen műsorig vezet. Verespalne könnyűnek bizonyult, ráadásul le is járatta magát. Valóban, csak így tovább!
Irodalom Kortárs 2016.04.23 22:53:58
@verespalne: azért ezt respektálom!
Irodalom Kortárs 2016.04.24 11:17:49
@ColT: Nem sokan jutottak el azért oda, hogy egy ilyen műsort majomparádénak nevezzenek. Tehát a régi Ki Mit Tudok és a többi vetélkedő is az lehetett, ugye? Talán ma nem is ismerhetnénk Kern Andrást, Kálid Artúrt és még rengeteg ismert tehetséget. Ergo az sem biztos, hogy mindent azonnal ilyen színvonalon kell minősíteni. Vagy zsigeri reakció a köztévé buzerálása? Talán a helyesírással kellene inkább foglalkoznod!