Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ramses El Werel

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 37. napon vagyunk, ami azért nem semmi na, az amerikai verzióban ugye 39 nap egy évad, itt meg még hátra van ebből a hétből két nap, meg az egész jövő hét, és ezért igenis meg kell süvegelni az összes játékost, aki ilyen sokáig húzta. A hullaházzal ébredünk, zenére,…..
Ramses El Werel 2017.10.05 14:35:00
@sabana: Feri azzal nálam is elrúgta a pettyest. Gergőke témára...nem vagyok rá büszke, se én azóta rühellem mióta az első részben megszólalt. @mentolos lecsó: szívemből jöttek a soraid, egyébként engem is az kúr fel leginkább, hogy hogy lehet valaki ilyen ennyi idősen.
Holtak szigetén valszeg begombázott a Crazy Sisterz, Nóri és Lilla, akik reggel szerenádoznak a tengernek vagy az óceánnak, szóval annak a nagy kék nedves lófasznak. Ahogy mondani szokás: nem mindenkinek való a Survivor. Nóri és Lilla pedig iskolapéldája ennek a szólás-mondásnak, hisz köztörvényes…..
Ramses El Werel 2017.10.04 12:42:33
@wombatka: A két gógyis valóban tolja a show-t, de ez továbbra is a survivor...én spec nem azért szeretem(ném) nézni, hogy két ilyet nézzek...ha jól emlékszem ez nem a terápia/valóvilág/édenhotel. Egyébként ezek együtt valóban vállalhatatlanok, de Lilla nekem továbbra is úgy tûnik, mint aki simán sakkban van tartva és inkább idomult a kis irígy majom dolgaihoz. Az amulet szagára, rögvest felfüggesztésre került a bariság, Nórika érzi, hacsak nem ostobaságverseny lesz nem nyerhet.
Ramses El Werel 2017.10.04 14:10:47
@mentolos lecsó: Arra ami ezek szerint a céljuk volt jó volt a casting, hogy összeszedtek pár pszichót aki generálja a feszkót. Ferit ebbôl a szempontbòl megvédeném, hogy az elején amíg még volt benne szufla, összetartotta a gang-et, összebarkácsolta az IKEA egy komplett garnitúráját. Ha már a harcosok csôdje, akkor azért veterán Tamás itt akit meg kellene említeni :-)
@pendejot: hát survivor..mi lenne, ha nem túlélô? Hard Social Training Camp?
Ramses El Werel 2017.10.04 14:49:05
@pendejot: nemnem, nem azt vonom kétségbe amit írtál, valóban van benne egy erôs social vonal (eszembejutott anno Cochran -aki a kedvencem volt- és a szövetségese vagy a fickó aki a gyerekeire esküdözött így mentek végig, de ott is hangsúlyos volt, hogy pl. Cochran nyert a végén védettségit, végig fejlôdött fizikálisan ügyességben és nem csak social vonalon. Ezek a dolgok itt nem látszanak, vagy azért nem mert nem mutatják, vagy tényleg nem tudják felvenni a ritmust.
A tegnapi dráma utórezgéseiből kapunk még egy kicsit a pofánkba, mert azt már megtanulhattuk, hogy ez a Survivor nem az a Survivor, itt édenhotel van, meg aranyretyó, meg kétnaponta lakoma, hogy a megannyi beteljesült és beteljesületlen szerelmi szálat már ne is említsem. Kezdünk most a…..
Ramses El Werel 2017.10.03 01:31:37
@bitfighter: Ja, mondjuk én a családjuk nevében nevet változtatnék, és eret vágnék ha ilyen gyerekem lenne...és ha még a tv-ben ez látható is szélesvásznon #epicfail!. Ez a Nórika az a típus akit a saját anyja is rühellhet, tipikus semmire sem jó: nem okos, nem kedves, nem ügyes, nem csinos, de legalább csúf, irígy. Lilla nem egyértelmû, nála szerintem ez az Anita felé érzett mély megbántottság és a kis nyomoronctól tartás/függés remixe tapasztalható, szerintem kivetkôzött önmagából.
Ramses El Werel 2017.10.03 12:32:44
@Berborosz: látom nálad belenyúltam valamibe, felszakíthattam a régi gimis emlékeket :D Ez van, az élet nem egyformán osztja a lapokat, lépjünk túl.
@Sanda.Ipse: a tegnapi részt megnézvén egy icipicit tán erôs voltam, de azért érezzük már, amikor az asszisztencia osztja a jogászt, ráadásul tök összefüggéstelenül, kényszervigyorogva, ilyenkor a bicskanyílikazsebemben.
@Laura Ingalls: igen, végignéztem sok év alatt majdnem az összeset az eredetibôl. Azt hittem de jó, végre lesz itthon is és nem tv2, talán jó lesz. De az, hogy ezek bármilyen mûsorbol képesek valòvilágot gyártani, nem jó na. :(
Ramses El Werel 2017.10.03 12:48:01
@sabana: ok, ez igaz, de ô jelentkezett, aztán ô viselkedik így. Valahol azért az ember legyen már felelôs azért amit magából megmutat. Ketten mentek rá Anitára, ô mégsem vágott úgy vissza amit azért megtehetett volna (én már megtettem volna mellesleg), errôl ennyit.
@Sanda.Ipse: Benedek az utóbbi játékokat vagy nyeri vagy második, még Iliász -akivel azért feszült a viszony-, is normálisan nyilatkozik róla. Azonkívül, nem rá mondták hogy nem csinál semmit és passzív, hanem Iliászra. Szóval tôlem bôven nyerhetne.
Klein Dávidnál kevés híresebb alibi bajnokot szült kishazánk. Közel egy tucatnyi próbálkozás és több százmillió forintnyi szponzori támogatást követően biztos vagyok benne, hogy ha az átlagos fizikai képességekkel rendelkező olvasóimnak lett volna ilyen háttere, és ennyi ideje azok közül sokan már…..
Ramses El Werel 2017.05.29 00:28:44
@Fánkevő Fáncsi: ejj ember, nem kellett volna ezt megirni,finoman leprolizott es ignoralt, erre szep mondatokat VISSZAIRSZ, mintha nem ismerned mit jelent a szo, sakkmatt..jol belegyalogoltal, mindegy. Az Eross Zsoltos irasoddal egyebkent kurvara egyet kel ertenem, raadasul gyerek is van, ezt nem tudom felfogni, azert arvakent felnoni mert apucinak maszo kenyszere volt, marhajo. David meg jol tette, hogy visszafordult, francnak kell meghalni egy hulye hegy miatt.
@sabana Alapbol nem ertem, hogy miert szalltal bele Fancsiba, mert egyebkent tok normalis kommentjeid voltak, raadasul amit irsz az szerintem fassag, eletbol egy van, nem hiszem hogy az a nagy kiraly aki meghal.