Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vizeslepedő

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok érdekesség történt a 37. International Macic Convention-ön a hétvégén Londonban - majd Kolosék remélhetőleg írnak róla részletesen, de egy érdekességről már most írok pár sort. Uri Geller kapta a David Berglas Alapítványtól a Services to Magic Award-ot. Vagyis a…..
Június 22-én, vasárnap este Magic and Dance "Varázstánc" címmel Nagy Molnár Dávid és a Botafogo Táncegyüttes egész estés tánc és illúzió showt mutatnak be a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Mindketten saját műfajukban a világ legjobbjai közé tartoznak és június…..
Csütörtökön az RTL Klubon volt élőben a Miss World és a Miss Universe szépségversenyek hivatalos magyarországi döntője a Királynő címmel. A gála műsorvezetői Stohl András és Jáksó László voltak és a műsorban többek között fellépett Holcz…..
Eljött a hattyúdal ideje. Vége a műsornak és ezzel együtt az én írói karrieremnek is. Én is addig voltam érdekes, míg zajlott a verseny, ezek után bármit is írnék, nem nagyon olvasná senki, s ez teljesen jogos is, hisz én kérem-szépen csak egy bűvész vagyok, ki a témát…..
Majdnem elütöttem Uri Gellert. Az éjjel hazafele tartottam egy rendezvényről, amikor a Four Seasons hotelnél Uri, s valószínűleg a gyermekei átfutottak előttem az úttesten. Kikerültem őket természetesen, azután elgondolkodtam, senki nem mosná le rólam, hogy szándékosan gázoltam…..
Célegyenesbe érkeztünk, a színvonal az elmúlt héthez képest esett, de nem számottevően, inkább egy másik tényező megjelenése ront a helyzeten, mégpedig az unalomé. Kezd kicsit sok lenni az orosz rulett típusú mutatvány, szinte minden adásban kettőt fedezhetünk fel belőle, ezt…..
TV2 - A Kiválasztott: 1,079M (26,0% SHR), 18-49: 383e (24,4% SHR)RTL - Két túsz között: 1,079M (26,2% SHR), 18-49: 472e (30,8% SHR)m1 - A társulat: 610e (15,9% SHR), 18-49: 176e (10,8% SHR)(Az adatok forrása a…..
Most nem kellett sajnos a képmagnó. Élőben tekintettem meg a Kiválasztottat, mert nem volt szombat esti műsorom. A harmadik adás sikeredett eddig a legjobbra, úgy tűnik kezd mindenki belerázódni a munkába. A rendezés jóval sikeresebb, mint eddig, kíválóan segítik mentalistáinkat…..
A március 29-30.-án megrendezésre került nemzetközi bűvészgálán, a Festival Internazionale della Magián Hajnóczy Soma is fellépett Olaszországban. Az alábbiakban olvashatjátok beszámolóját:Jótékonysági bűvészgálát szerveztek Pordenone városában. Beteg gyerekek…..
A mai Borsban Bánfalvi Laura és Klátyik Heni készített interjút Holcz Gáborral. Elsősorban a Kiválasztottról és Uri Gellerről kérdezték. A cikk végén Geller is elmondta véleményét."Holcz: Uri Geller csak trükközik! Kanálhajlítás, gondolatolvasás, rossz óra…..
vizeslepedő 2008.04.04 11:46:44
Amellett, hogy egyetértek nagyrészt veled Alex, nem lehetne, hogy legközelebb kisbetűkkel írj? A nagybetűnek rossz üzenete van a fórumokon, meg bazi nehéz is olvasni.. Ne vedd rossz néven ezt tőlem, kérlek.

Sajnos, nem bukott meg. Sajnos annak van piaca, hogy valaki "parafenoménnak" állítja be magát. Mégha SOHA, SENKINEK sem sikerült hitelesen bebizonyítani, hogy van ilyen. Részemről cikinek és gyökeresen kiirtandónak tartom az asztrológiát (nem, nincs benne semmi. baromság), a parapszichológiát, és a többi épületes baromságot, amivel a félművel szerencsétlenektől szedik el a pénzüket, meg az éppeszű életcéljaikat.

Az végtelenül szórakoztató, hogy valaki eljátssza, hogy tud természetfeletti dolgokat tenni - ha közben tisztázza, hogy igazából nem tud.

pl.:
www.mentalista.eoldal.hu/oldal/etikai-nyilatkozat

De az, hogy valaki-valakik azt állítják, hogy a siralmas bűvészműsoruk, 20 dolláros mentáltrükkökkel fűszerezve: varázslat? Az nemcsak üldözendő, hanem büntetendő is. Ha én bemegyek egy oviba és bemutatok egy egyszerű manipulációt, vagy lebegtetek valamit és beadom a gyerekeknek, hogy az IGAZI varázslat, akkor szemét, bunkó vagyok - kár is ezt szépíteni. Ha főműsoridőben teszem ezt egy országgal, akkor ez miért lenne más? Egy csomó hiszékeny ember van - szellemileg az ovi szintjén, aki ezt elhiszi. Sajnos a TV2 még a reggeli műsoraiban is ezt sugallja. GÁÁÁÁÁÁZ.

Ez nem jófej médiahack, nem marketing (pl. meghamisítani a wikipediat..), nem egy keményen dolgozó csapat sikeres munkája, hogy eladjanak egy műsort - ez szenny. SZENNY. A médiában, főműsoridőben. (Köszönjük Árpa Attila!). A bűvészeket részemről nem sajnálom. Tudni kell nemet mondani, tudni kell mit szabad aláírni.

IGe - a parakutatások pont ebbe a kategóriába esnek nálam. Sorry.