Regisztráció Blogot indítok
Adatok
korongos

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újra van mit írni a Ferencvárosi TC jégkorongozóiról. Az olvasóink által régóta és joggal követelt írásban megszólal az FTC és a jégkorong-szakosztály elnöke is. Meglepetés, hogy elsősorban jó hírekről számolhatunk be. A végén 14 játékosnevet is találnak. Rieb…..
A Bp. Stars szombaton tartotta sajtótájékoztatóval egybekötött szezonzáróját. Az utánpótlás-korosztályok eredményeinek megünneplése mellett természetesen a felnőtt csapat válogatott játékosainak bemutatása állt a középpontban. A már napvilágra került nevekkel…..
Olyan jól sikerült az orosz Nyikolaj Fegyasov újjászületése a Ferencvárosban, hogy marad a közelben. A zöld-fehéreket elhagyja, de nem megy messzire, a HC Csíkszereda játékosa lesz. A csatár megerősítette blogunknak a hírt, sőt egy újabbal is szolgált.A Ferencváros módfelett…..
Nagy érdeklődés mellett rendezte meg háromnapos tornáját, a European Golden Puckot a Bp. Stars. A közepes játékerőt képviselő ellenfelek között az ifik aranyat nyertek. A serdülők egyenrangú ellenfelei voltak a Junoszty Minszknek.Kezdjük az ifikkel. A hét csapat körmeccseket…..
Fantasztikus évet zárt a magyar jégkorong-utánpótlás. A juniorok bentmaradtak a divízió 1-ben, az ifjúságiak pedig az alig elmúlt hét végén feljutottak oda. A sikerkovács Pék György szövetségi kapitányt kértük helyzetértékelésre. A legendás újpesti játékos, Pék…..
Ifjúsági válogatottunk szerdán meglepő vereséget szenvedett Spanyolországtól. Géczi Gábor csapatvezetőnek egy kérdést tettünk fel a mérkőzés után: mi történt?"A fiúk az elején kényelmesen kezdtek, majd kissé elaludtak az első harmad végére. Ettől függetlenül nagy…..