Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vitéz Gizella

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Írásom apropója: hirtelen nagyon megugrott egy 10 hónappal ezelőtti poszt olvasottsága.Ez az ötvenplusz klubról szólt és mint utóbb megtudtam, néhány érintett újra felfedezte azt az írást és jó nagy hírverést csinált neki. Én azóta épp az ötvenpluszon megtaláltam a páromat, akivel azóta is…..
Vitéz Gizella 2017.10.03 08:36:18
Egyetértek az 50+-ról alkotott véleményeddel. Én is tagja voltam, szerencsére ott megtaláltam a párom, azóta is együtt vagyunk. Ami ott folyik, az kiemelkedően undorító. Velünk az történt, hogy miután kiderült a kapcsolatunk, elkezdtek áskálódni. Megpróbáltak lebeszélni a páromról mindenfélével (pl. beteg ember, stb.). Mivel nem tudtak, ezért úgy döntöttek összefogva, a hátam mögött megbeszélve, hogy kiutálnak bennünket a csetről. Ez nem sikerült, mert engem annyira nem érdekelt egyik se, hogy vegyem a fáradságot és megsértődjek. Hát ez szerintem rosszul esett néhány embernek, próbáltak belémkötni, de rossz lóra tettek. Nem is haragszom ezekre az emberekre, korlátoltak, és gonoszak. Ki is léptünk az összeköltözésünkkor, és nem is foglalkoztam velük tovább, még csak eszembe se jutottak.
Egyszer később felnéztem, beszéltem pár emberrel a cseten, de nem láttam értelmét a további ottlétemnek, töröltem magam pár órán belül.
Tegnap nagyon ráértem, eszembe jutott az 50+. Gondoltam felregizek, megnézek pár régi ismerőst, dumcsizunk kicsit. Képpel, névvel felléptem, hát mit látok? Ismét a csesztetés, beszólogatás a "csapat" egyik tagjától, amúgy fogalmam nincs kinek. Olyan érzésem volt (az egyik kijelentése miatt), hogy azt gondolta, én vagyok másik nickkel. Én nem tudom tartani a számat, ha igazságtalanságot látok. Elég durva volt a hozzászólása, de úgy gondoltam, nem érdekel. Kicsit később visszanéztem, már javított rajta, és ekkor nem tudtam visszafogni magam. Ismét beszóltam, hogy miért kell így beszélni valakivel, akárki is legyen az. Erre azt válaszolta, hogy ez nagyon megérintett valakit. Hát gondoltam persze, valakit biztos, de nem engem. Felléptem a csetre, egy régi ismerős volt ott, meg újak jöttek, váltottunk pár szót, el is jöttem, töröltem magam újra. Hát ennyit az 50+-ról. Semmi nem változik, igyekeznek mindenkit kinyírni.
Meg lehet szabadulni az 50+-tól, sőt meg is kell annak, akinek van egy kis esze. Aki nem hiszi, járjon utána.