Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ballib Cenzúrázók Lidércálma 4

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Maciej Zięba lengyel domonkos rendi szerzetes, teológus, fizikus, a Szolidaritás mozgalom egykori vezető aktivistájának előadása a Magyar PEN Club 2016. május 9-i közép-európai eszmecseréjén Európa jövőjéről. Útkereszteződésnél élünk. Civilizációk és kultúrák, államok…..
Ballib Cenzúrázók Lidércálma 4 2016.05.12 13:44:16
@Conchobar:

Tuggyuk. A magyarok (csereszabatosan használható még: lengyelek, keresztények, fehér bőrűek) mindig is jogosan mennek mindenhova, mindenhol jogosan kértek menedékjogot, mindenhova jogosan vándoroltak ki gazdaságilag túlélni a szeretett nömzöti fostelepüket, mindenre jogosan van jogosultságuk.

Mert ők magyarok (csereszabatosan használható még: lengyelek, keresztények, fehér bőrűek).

Sehol nem loptak, sehol nem erőszakoltak meg még nőket, se uszodában, se szolgálati lakásban, se sehol, se egyedül, se horába verődve.

A magyarok (és csak a magyarok!) minden társadalomba integrálhatók, a Nyugati jólét meg amúgyis már rég összeomlott volna a magyarok munkája nélkül.

Van egyéb újdonságod mára? Erre az évtizedre?

FOLYTASSUK!
Összekeverte. Van ilyen. Elvégre rohadt régen volt, egyik lány olyan, mint a másik, főleg, ha ő csak háromcentis pöccsel nézte a hideg vízből, épp melyik csajszi ül a lelátón. Szóval nem is a kis kefélni szerető kurva miatt ült Kiss. "Ezt benéztem" - mondta a pártállami rendszer nagy publicistája.…..
Az utóbbi hetekben megsűrűsödtek az olyan kormányzati nyilatkozatok, amelyeket egy motívum köt össze: az uniós tagságunk szembeállítása a magyar érdekekkel. Nem arról van már szó, hogy egyes baloldali, majd mindenféle pártállású nyugati és uniós politikusokat személyükben gyaláznak az olyan alakok,…..
Ballib Cenzúrázók Lidércálma 4 2016.05.09 14:50:00
Már megint hamis propagandát ereszt meg a ballib szekértoló tábor. Nem lépünk ki az EU-ból. Mert nincs azonkívül élet, ezt maga Orbán Viktor elmondta már nagyon sokszor.

Bennmaradunk, mert mi vagyunk benn a világrekorder GDP növekedők, minálunk teremtődött a legtöbb munkahely 2010 óta, mi húzzunk fel az EU növekedését és hála Matolcsi Györgynek (akinek a könyveit 1000 számra vásárolják fel a tudományos alapítványok) ma már mi finanszírozzuk nulla százalékos kamattal az európai bankokat megmentő programokat. Mi adunk munkát az EU súlyos munkanélkülisége elől menekülő 100 ezreknek (nemsokára meglesz az 1 millió munkahely, ráadásul határidő előtt!).

Akkor is Orbán Viktor országa vált az EU legerősebb országává a legnagyobb egy főre eső jóléttel és boldogság mutatóval (lásd a Századvég felmérést amelyik ezt beigazolta), hogy közben a háttérhatalmak elszívták a mi magyarok agyát. Szerencsére minket fideszes tábort ez a veszély nem fenyegetett.
A nyugat meg az EU ha nem szívná el a mi mérnökeink agyát, ha nem javítanának meg minden TV-t, rádiót a magyarok nyugaton, ha nem a magyarok szolgálnák fel a bifszteket Londonban, akkor ott már csak válság lenne.

Nem kérdéses tehát, hoy Európának bennünk van a helye. De ha Orbán Viktor úgy gondolja hogy a magyaroknak az a legjobb hogy kilépünk, akkor ki fogunk lépni. Danolva! A sok liberális meg majd zokoghat, hogy elvágták a titkos pénzcsapokat a norvégokhoz meg Soroshoz.

Na hát, ezért már megérné, hogy kilépjünk, ez valójában nemzeti érdek. mert ez kell, hogy fennmaradjunk a következő 800 évben is. Én támogatom a kilépést, Orbán Viktor megint remekül döntött!
Ballib Cenzúrázók Lidércálma 4 2016.05.09 15:01:28
@karandash: Orbán káros, korrupt, de a muzulmánok kirekesztésében sajnos igaza van. Ha mi nem rekeszjük ki őket, akkor ők fognak minket.

Nagyon igazad van! De nemcsak a muluzmánusokat kell ám kirekeszteni, hanem a kínaiakat is! Idejöttek, aztán elvették a piacainkat, meg a magyar eladók munkáit. Meg a póló meg szandál gyárainkat!

Mondanom se kell, hogy a 800 éves történelmünkből megtanltuk, hogy a románokat, szlávokat, szerbeket is haladéktalanul ki kell rekeszteni. Főleg azért, mert ezek már a kerítés előtt beszivárogtak illegálisan, aztán itt vannak a városainkban meg falvainkban és ők is 10 ezerszám veszik el a magyaro munkáit.

Ki kell még rekeszteni Amerikát meg Izraelt mert ezek imperilaista agresszor országok. Aztán ki kell rekeszteni Ausztriát, Merkelt, a svédeket meg minden liberális erópai országot, mert ezeknek csak rabszolgának kellünk.

Orbán Viktor (aki gondolkodásban 200 évet ver Európára) majd megmondja, hogy az oroszokat ki kell-e rekeszteni. Egyelőre ők a garancia Európa megvédésére és a jövő fejlődésére, ezért inkább tanulnunk kellene az ő demokráciájukból.
Nem vagyok egy forradalmár alkat, de az utóbbi években viszonylag sok tüntetésen jártam, mert úgy éreztem, valamit tenni kellene és nem volt jobb ötletem. Mit lehet tenni, amikor felháborodsz, végsőkig elégedetlen vagy valamivel? Tüntetni, azt lehet. A nagy kérdés azonban még mindig az,…..
A jelenlegi választási rendszerben listára és egyéni képviselőre is szavazunk. A listás szavazat esetén a nekünk tetsző pártot, adott esetben a Fideszt támogathatjuk. Rendben. De mi alapján választunk egyéni képviselőt? Mi ennek a lényege? Az egyéni képviselő a saját körzetének a polgárait…..
Újra összegyűltek a fellegek Orbán feje felett a Matolcsy-féle MNB alapítványainak pofátlan költései miatt. Mit tesz ilyenkor a Fidesz? Terel, de még hogy?! (kép forrása: Kisbenedek Attila / AFP / index.hu) Az MNB 263 milliárd forintot tolt az általa gründolt alapítványokba, csak hogy értsük a…..
Ballib Cenzúrázók Lidércálma 4 2016.04.28 11:14:39
Hatalmas balliba hazugság hogy Orbán Viktor migráns kártyával játszana vagy hogy kijátssza a migráns kártyát vagy hogy akármit is kártyázna a migránsokkal. Orbán Viktor mindig is az arabok és az iszlám pártján állt, mert ő tudja, hogy az igazi és követendő értékek csak az iszlámból jönnek. És nem hogy bunkó módra elzavarná a vendégeket, hanem saját maga hívta meg őket, hogy hozzák el nekünk a Koránt és az iszlámotot.

Orbán Viktor: Aki bezárkózik, vesztes lesz
INDEX 2015.06.09.

Budapesten rendezik az Arab Bankok Szövetségének éves közgyűlését. Az eseményen az arab bankárokat Orbán Viktor köszöntötte, és figyelmükbe ajánlotta Magyarországot.

A miniszeterelnök néhány fontosabb állítása:

Magyarország nyitott és barátságos ország, ahol barátságos emberek laknak. Nálunk örülnek a befektetőknek az emberek. Nem mindenhol mondható el, hogy ilyen nyitott és üdvözlő a szemlélet.

Magyarország Európa egyik legbiztonságosabb országa.
Itt hiányoznak azok a gettók, telepek, külvárosi részek, ahová az ember nem teheti be a lábát, az egész város biztonságos.

Magyarország biztonságos jogi értelmben is.

Magyarországon él a tisztelet kultúrája. Ez nem mondható el Európáról. A világnak ezen a sarkán nem tisztelik a jóistent, a családokat és a nemzetet, tőlünk nyugatra mindenki progresszív. De mi nem osztjuk ezt a vélekedést.

Minőségi életet csak ott lehet élni, ahol a tisztelet hangján beszélnek. Itt mindenki RENDKÍVÜL NAGYAR ÉRTÉKELI AZ ISZLÁMOT. Úgy tekintük az ISZLÁMRA, mint egy NAGY ÉPÍTMÉNYRE.
NEM TEKINTÜNK FENYEGETÉSKÉNT AZ ISZLÁM VILÁGBÓL ÉRKEZÖKRE.

Orbán a pápát idézte: "ÚJRA KELLENE OLVASNI A KORÁNT" Ha jobban figyelt volna az emberiség a Korán tanításaira, akkor nem tartana itt a világ.

Mi senkit nem oktatunk ki majd demokráciából, vagy ember jogokból.

Magyarország egy felemelkedő ország. HA FÉL ÉV MÚLVA JÖNNEK, MÉG JOBBKOR JÖNNEK.

A politikusok nem ismerik a jövőt, de ezt nem vallják be. Olyan változások vannak, amelyek hatásait lehetetlen felmérni. Hogy kik lesznek a sikeresek és vesztesek, azt senki nem tudja megmondani. Egy dolgot tudunk: aki bezárkózik A KERÍTÉS MÖGÉ, az vesztes lesz.
Meg kell állítani a hazai és a brüsszeli baloldalt, mert elárasztják bevándorlókkal az országot! - fúj újfent riadót a miniszterelnök a szokásos péntek reggeli rádiós igehirdetésében, hisz a migránsozás csodafegyverét nem kívánja kiengedni a kezéből. „Az előző szocialista kormányok ilyen…..
Ballib Cenzúrázók Lidércálma 4 2016.04.21 17:15:26
@Szelid sunmalac: n csak abbn remenykedem, hogy fuggetlenul az epp aktualis kormanytol, teged egyszer valaki felkutat.

Hahaha, Jöhettek buta ballibbák, kutathattok, én addigra már rég Moszkvában leszek és állami luxus dácsában fogok élni. Ti meg rohadhattok tovább a paneljaitokban!