Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jeszter történetei

19 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Életmód tudatosan Ősz 2019.11.09 19:21:26
Ősz Csodaszép az Ősz, szeretem. A levelek díszbe öltöztetik a fákat. Vígan ragyognak új ruhájukban. Azt mondják az ősz az elmúlás. Szerintem valaminek a kezdete is. Vagy nincs igazam? Lehet, hogy elmúlt a nyár, és a hangulatunk is más, jönnek a rövidebb napok, a sötétebb délutánok, és nehezen…..
Ha tehetem , nem nézek híradót , sőt TV -t sem . Természetesen van TV-nk és nézünk filmeket, már amikor van erre idő , és olyan film , amit érdemes megnézni , és feltölt és vidámmá tesz. Leginkább zenehallgatásra vagy mesenézésre használjuk a TV-t.  A hírek ..tudom fontos tudni mi történik…..
Életmód tudatosan Emlékek... 2019.08.23 12:26:19
Meghalt Szaxi Maxi..  Megdőbbentő hír.  Hallgatom a híreket, késő este van.. Szól a zene, gyerekkorom zenéje, szerelem, nyár, bódulat, öröm, tinédzseri emlékek, és most bánat is. Az emlékek felvillannak, kicsordul a könny és mélyen belül őt és magunkat, a fiatalságot, a gondtalan gyermekkort…..
5 napot töltöttem egy csodaszép helyen, Felsőtárkány erdejében.Tanulni mentem, tanulni azért, hogy minél többet és minél szakszerűbben tudjak tanácsot adni, segítséget nyújtani azoknak, akik hozzám fordulnak egészségügyi, testi-lelki problémájukkal. A tanulás nem ért véget ezzel a pár nappal! Mindig…..
 ..
Üdvözöllek!  Te is szereted az ásványokat ?  :)  Kaptam a családomtól néhány karkötőt egyik karácsonyra. Már előtte is imádtam a karkötőket, de ez a karácsony hozott egy új szerelmet számomra ... az ásványok iránt érzett szerelmet .  Igaz nem azonnal , de elhatároztam , fűzni fogok. Hiszen…..
  Nem könnyű tudomásul venni, ha elhízunk, főleg ha 55 kg volt szinte mindig a súlyunk. Én 3 gyermek után is 52-55 kg voltam. Elégedett voltam, mert könnyű volt mozogni, pörgős ugri-bugri voltam, könnyen találtam magamra ruhát, nem kellett azt néznem hol dudorodik ki egy kis háj. Vidámak voltak a…..
Depresszióból is ki lehet gyógyulni....    Tegnap egy csodálatos találkozón vettem részt. Próbálom szavakba önteni, bár leírhatatlan volt az élmény. Aki nem volt még ilyen összejövetelen, nem tudja milyen érzések kavarognak ilyenkor bennünk. "Ezer" éve voltam egy olyan rendezvényen, ahol tömeg…..
Életmód tudatosan Gondolatok.... 2018.05.30 16:42:47
  Nos reggel mikor felébredtem eldöntöttem ,hogy ma jó napom lesz,és csakis mosolyogni fogok :)  Kimentem az újságért is ,közben beleszippantottam a friss levegőbe :) Már a Nap is sütött :) A napilapban csak a mosolygós képeket voltam hajlandó megnézni.    Készültem munkába,itt minden rendben…..
Életmód tudatosan Anya ❤ 2018.05.12 23:01:06
Anyukám boldog anyáknapját kívánok Neked!  Sajnos nem volt lehetőség személyesen felköszönteni ezen a csodálatos napon,de elküldöm az ajándékomat,melyet saját magam készítettem Neked !  Tele van a szeretetemmel, jó kívánságaimmal,tiszteletemmel.  Anya csak egy van!  Drága Anyukám! Nagyon…..
Nézzük csak ,hogy is müködik ez ? Nagyon szerettem volna változást a munkahelyemen ,egész hétvégén ez járt a fejemben. Elhatároztam ,hogy mivel sem aludni rendesen ,sem másra gondolni nem tudok ,csak a változtatásra ,ezért beszélek a fönökömmel. Na,de .... Egy órára megérkeztem,és elkezdtem…..
Életmód tudatosan Csodálatos :) 2018.04.23 09:52:59
Hétvégén itthon voltak a gyerekeink is :)  Örülök , hogy vannak ilyen együtt töltött szép hétvégék :) Hálás vagyok a családomért ! :) Nem sok idő van manapság már arra , hogy a kirepült gyerekeink itthon is legyenek. Mennek a maguk útján ... Dolgoznak , kerékpároznak ,kirándulnak együtt…..
A Shabby Chic stílus Angliában indult és az USA-ban is nagyon népszerű, de én elsőként olasz lakberendezési újságokban találkoztam vele. Olaszországban nagyon közkedvelt, több tematikus, csak ennek a stílusnak szentelt újság is van a piacon. Fotó: Pinterest A Shabby Chic stílus jellemzője a…..
Jeszter történetei 2018.04.23 09:52:44
IGEN!   Serdülőkor, pubertás, tinédzserkor..... Este elhatároztam , hogy mától mindennap figyelek arra , hogy mozogjak eleget . Persze állandó mozgásban vagyok , de mégsem úgy ahogy kellene , ahhoz , hogy pl izmosodjak vagy fogyjak néhány kilót.  Na szóval ma reggel tornával kezdtem, illetve egy…..
"" Változtatni nehéz , de nem változtatni  borzasztóan veszélyes ! "  Mondta mindig egy ismerősöm.  Nagyon igaza volt.  Szóval belekezdtem egy éve egy vállalkozásba. Pontosan azért , hogy megváltozzon az életem , az életünk Információkat szolgáltatunk az egészségről , táplálékkiegészítőkről..…..
Jelenleg alkalmazott vagyok egy cégnél.  Többféle dologba belekezdtem már , biztosítás, hitel , pénzügyi területeken már többször, ingatlanközvetítés, kozmetika, edények forgalmazása.  Több szakmám is van , de jelenleg egyikben sem dolgozok. Kerestem az utam.  Teltek az évek és nem történt nagy…..
Életmód tudatosan Rendezvény.... 2018.02.04 21:51:48
Ma rendezvényen voltam Miskolcon a Pannónia Hotel Konferencia termében. Csodálatos emberek között. A házigazda házaspár egy tündéri pár. Rengeteg információhoz jutottunk ismét. Nagyon segítőkész csapatban vagyunk. A legszebb az egész "itteni életünkben" , hogy itt mindenki tele van szeretettel, és…..
..........Ne ígérgess! Elérhető, komoly célokat tűzz ki! Ha pl fogyni szeretnél, több pénzt keresni , jobban élni , kezdj hozzá! Cselekedj! 2018 a változások éve ! Van néhány hónapod vagy esetleg ez az éved , hogy rendbe szedd a dolgaid , hogy lefogyj... ? Akkor indulj el ! Vizsgálj meg…..
Sokan vannak , akik beoltatják magukat influenza ellen.  Viszont vannak , akik inkább a megelőzésre fektetik a hangsúlyt. Fontos , hogy meghűléskor ne fogyasszunk könnyű szénhidrátot, tejet és tejterméket, mert nyákosít, és gátolja az immunsejtek fejlődését.   A D -vitamin -hiány robbantja ki…..
Életmód tudatosan Üdvözöllek ! 2018.01.15 10:34:43
Eszter vagyok. Elindultam egy úton. Változtatni szeretnék az életünkön. Három gyermekes anyuka vagyok. Elhatároztam, hogy megvalósítom az álmaim , céljaim. Bekapcsolódtam egy életmód programba, ahol rengeteg kedves és szeretetreméltó embert ismertem meg . Egy nagy család vagyunk :) Mindenkivel…..