Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cicó86

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A fiamat is kivettem volna az iskolából, de csak két órája tudtam meg, hogy lesz ez a rendezvény" – mondta egy válogatott mezbe öltözött apuka a Kisstadion mellett, 11 óra magasságában. Egy hölgy pedig rászólt a fiára, aki a többiekkel birkózott a fűben: "Ha…..
Tehát megcsinálták. Szokás gondolni, hogy világversenyt gödör nélkül végigdolgozni nem lehet. A magyaroknak a völgy a legjobbkor jött, a briteknek a legrosszabbkor. A 3-1-es diadal azt jelenti: Magyarország U18-asai 2009-ben már a divízió 1-ben szerepelnek.Most látszik igazán,…..
Saját kezünkben van a sorsunk. A magyar ifjúsági válogatott megverte Románia 18 évnél fiatalabbjait, így a divízió 2-es vb utolsó körében ki-ki meccset játszik Nagy-Britanniával. Kora délután volt pillanat, amikor nem úgy nézett ki, hogy ez összejöhet.A Pék-legények keményen…..
Könnyed meccsre számítottunk, borzalom lett belőle. A teljesen esélytelennek vélt spanyolok legyőzték a magyar válogatottat a tallinni ifjúsági világbajnokságon.A statisztika szerint az ellenfél mindössze tizennyolcszor lőtt kapura, így bírt elérni négy gólt. Nekünk harminchat…..