Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andreascseh

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Haaretz - Israel News Friday, December 09, 2016.  Steven Mnuchin, U.S. President-elect Donald Trump's choice for Treasury Secretary, arrives at Trump Tower in New York, November 30, 2016. Richard Drew, AP - Donald Trump taps Steven Mnuchin for Treasury Secretary A closer look at Trump's Jewish…..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást!A blog.hu csapata..
Aki rendszeresen olvassa a blogot, tudja, hogy nem vagyok elfogult a Ferihegyi repülőtérrel, ha valami jót látok, ugyanolyan szívesen megírom, mint amikor valami bosszant. Következzen most egy olyan poszt, amit kimondottan lelkesen írtam. Előzmények: az elmúlt hónapokban többször is…..
andreascseh 2010.12.08 03:42:09
@gyvy: pontosan
A régiós devizák gyengülése miatt már nem csak vásárolni éri meg jobban nálunk vagy valamelyik szomszédos országban a nyugat-európaiaknak, hanem például hajat vágatni is.   Tegnapi záró adatok alapján a forint 17.2, a zloty 15, a korona pedig 3 százalékot gyengült az…..
Október 23-ához (s tulajdonképpen az összes nagy nemzeti ünnephez) az utóbbi időszak alapvetően két érzelem kapcsolódik: el kell menekülni Budapestről, de lehetőség szerint a lángoló autók miatt nézni kell a HírTV-t. A külső szemlélő számára legmélyebb szakmai színvonalon…..
Ezt írtam a Fidesz "Mert én itt születtem" című Ben-Hur-hosszúságú születésnapi DVD-jéről az Indexen. Ennek a posztnak az az értelme, hogy lehessen kommentálni, amit ott - nem a Lendvay utcában, hanem az Indexen - egylőre nem lehet...