Regisztráció Blogot indítok
Adatok
svajci paramo

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy olyan trükköt találtunk, mellyel bármilyen cikket a Kindle-re küldhetünk. A lenti videó részletesen elmagyarázza, hogy mit kell tenni. Röviden, első élpésként az Amazon oldalán a fehér listre fel kell venni egy mailcímet (kindle@darkhelmetlive.com). Másdik lépésként a…..
w Apa mosdik, anya szül 2010.06.11 04:30:00
Jó pár éve nem hallottam már azokról a debil jehovistákról, akik nem engedélyezik a vérátömlesztést se maguknak, sem a gyereküknek, mert nekik van egy olyan hiedelmük, hogy az nem ér. Viszont egyre zajosabbak azok, akik egy másik egészségügyi téveszmét hirdetnek, tudniillik,…..
Imádom a rákot, bár a változatos magyarban egy szó van a 'shrimp'-re, a 'crab'-re és sajnos a rettegett 'cancer'-re is. Talán ez is hozzájárul hogy a rák szó hallatán majdminden honfitárs elfintorodik... Akik viszont szeretik, szerintem nem kell irigyelniük a halpiac hiányát…..
Mikepércs egy pici település Hajdúban. Nincsen több tíz milliárdos költségvetése. Még is két ügy miatt került reflektor fénybe a történelmi település. Haladjunk szépen sorjában. Március 8-a nőnap. Szép hagyomány. Az MSZP rendszeresen szervez a nők tiszteletére akciókat.…..
svajci paramo 2010.03.11 18:13:11
@Kutyuu:

sok mindenben igazad van!nem tamogatom hogy valaki a onkormanyzati oldalakat hasznaljon fel torvenytelen dolgokhoz!
bar a torvenytelenseget itt meg ezt nem lehet bizonyitani.
nekem csak egyetlen gondom van: a blogiro olyat allitott, ami HAMIS!tehat o egy HAZUG!innentol kezdve Te hiszel neki????
svajci paramo 2010.03.11 20:45:03
@szocdemman:

"A zeneszámok között megtalálható Skinhead nyolcparancsolat, Fekete majmok, Skinhead-felvonulás, Fehér Magyarország, Dohány utca. A remekbe szabott kis náci összeállítás még most is elérhető."

betu szerinti idezet errol a blogrol!h hiszed, ha nem.kerlek mutass erre bizonyitekot!!!!
Trianonnal kapcsolatban:miert zavar ha valakik megemlekeznek rola??joguk van hozza!bar a kerdes mindig az, hoyg mi lett volna trianon nelkul?
nem ertek egyet onkormanyzati portalon ilyen zenek propagalasaval!de felhaborit, hogy HAZUDIK a blogiro!ha ezeket kihagyta volna, akkor talan el is hinnem neha amiket ir!
Nos amikor vasárnap az Alacsony-Tátra gerincén oldalbakapott és feldöntött a 110 km/h-s pöff, és volt vagy mínusz 6 fok, kicsit el kezdtem gondolkodni. Ez ritka dolog az esetemben, tehát már a puszta tény is örömmel töltött el. A 110 km/h és a mínusz 6 fok szubjektíve hány fok…..