Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pavel84

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 90-es évek... A rave hőskora. Mint a következő szám is, ami a nagysikerű Trainspotting című filmben is szerepelt:Bedrock: For What You Dream Ofhttp://www.youtube.com/watch?v=myXKyCnWkEE..
Bohócliga, 2. fordulóAngyalföldön bajnokcsapat képe körvonalazódik, már csak az a kérdés, hogy ki fizeti a révészt? Nem a nyírségit. Lisztes végre elsült, amit Gellei mester szomorúan konstatált. Köteles „is back in town”, de optimista. Tomiszlavnál kezd a cérna…..
Forrás: nba.com Pierce egy harcos, nem aggódom miatta, mondta egy jegytulajdonos a Boston Heraldnak. A szurkolók legjobban Pierce-ben hisznek, ő van itt a legrégebben, bár ő nem akart annak idején ideigazolni. "Tíz éve vár rá, hogy játsszon" - mondta egy szurker az első…..
pavel84 2008.06.09 20:18:22
Miközben a tengerentúlon a Detroit és a Pittsburgh-i Pingvinek harcolnak egymással a jégen és Boston Celtics készül a LA Lakers-sel a nagy leszámolásra, addig kis hazánkban csuda dolgok történnek.Harap a válogatott! Na jó próbálkozik. Egy hete a görög nosztalgia-válogatottat…..
 E heti találóskérdésünk:Mi az amit mindig elvisznek egy kupadöntőre, de sohasem használják?A válasz: a vesztes csapat szalagjai ill. Gavin Harris.Kérdezzük meg bármelyik futballszurkolót, a ködös Albiontól egészen a napfényes Ibériáig, hogy ki a legsumákabb de mégis…..
 Ma délután kb. 10 perccel ezelőtt eldőlt, hogy a West Bromwich Albion és a Stoke City mellett egy abszolút újonc a Hull City is tagja lesz a az angol első osztálynak a 2008-09-es szezonban. Hogy ez miért érdekes? Talán azért mert ez a yorkshire-i kiscsapat a jövő évi…..
Ma sem tudok elszakadni a Utah Saints-től. A 90-es évek egyik meghatározó dance zenekarát csak néhány napja fedeztem fel, de nem bírok róla leszokni:)Something Good (Original 12" Mix)http://www.youtube.com/watch?v=x-iTC2JmMbM&feature=relatedS ami még nagyobb meglepetés: a 90-es…..
Az említett úriember elismert kritikusnak számít és adnak is a véleményére. Íme az Ő idei Top 10-je10) Into the Wild 9 ) The Great Debaters 8 ) La Vie en Rose 7 ) Across the Universe 6 ) Away From Her 5 ) The Kite Runner 4 ) Atonement 3 ) Before the Devil Knows You’re Dead 2 ) No…..
pavel84 2008.05.14 00:20:05
A mai ajánlat elsősorban mellbevágó videóklipje miatt érdekes, ami leginkább a "Gyűlölet" című filmre hajaz. A klip a párizsi külvárosok népének randalírozását mutatja be tömény erőszakkal fűszerezve. A nézőpont viszont lehet, hogy eléggé szélsőséges,…..
A Magashegyi Underground tavaly robbant be a magyar zenevilágba. Ez itt a második videójuk: Anglia. Nem tudom miről szól, de szerintem a hangulata frankó, sörben oldódó egyetemisták számára pedig egyenesen kiváló, hogy erre lassúzzanak aktuális…..
Örömhír a Tűzvonalban-rajongóknak, hogy már nem csak mi értékeljük nagyra a sorozatot, hanem díjat is kapott. Mondjuk nem az egész széria, hanem csak a 2. évad 8. epizódja, amely A pók hálójában címet viseli, de ez se semmi. Egyébként ez az a rész, amiben asztalhoz szögezik…..
Mai kedvencem a Kiscsillag zenekartól a Fishing on Orfű. A klipet az MTV fő kultúrfelelőse Lévai Balázs rendezte, és Rátgéber "PVSK-Mizo" László énekel benne. "Fishing on Orfű, dancing in the nightclub"-királyhttp://www.youtube.com/watch?v=jJj16gL-Xbs ..
pavel84 2008.03.26 22:22:48