Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sureee

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eszterrel nem volt könnyű összehozni egy találkát. Eleinte gyorsan haladtak a dolgok, tinderről át facebookra, majd hirtelen stop tábla. Sehogy sem akart összejönni a személyes kontakt. Pedig írásban haladtak a dolgok, bár nem volt bőbeszédű, de megvolt a közös hullámhossz. Főbb témáink a vezetés és…..
sureee 2016.10.06 14:30:59
@Ethan Wolf: Ugyan, nem vetted el a kedvemet, régóta hanyagolom már az online társkeresőket. Olvastam azt a cikket is, ha újra aktuális lesz számomra az online ismerkedés, biztos, hogy még egyszer átnyálazom előtte.
Ez a baj a virtuális térrel, nem érzékelhetőek a nonverbális jelek. Részemről ez a beszólás, pont az ilyen 'I don't give a shit' attitűd, nem baj cica, van más/lesz más. Az esetek szignifikáns többségében az ilyen személyes találkozót az utolsó pillanatokban folyton lemondó emberekkel (ha nem csak randipiac, nemtől függetlenül az összes élethelyzetre alkalmazható) úgy sem lehet mit kezdeni. Itt most max, csak egy dugást bukik az ember, azt meg ki nem szarja lesz, lesz más. Az időbefektetés miatt pedig a kivételekkel egyszerűen nem éri meg foglalkozni, arra nem lehet alapozni, hogy majd megtalálom az 1000-ből azt az egyet - ilyen folyton mindent lemondósokból- akivel érdemes bármit is kezdeni. Az pedig, hogy ezt a csaj miként magyarázza meg magának, az ő gondja, engem egy cseppet sem tud izgatni. Ismerve a női hörcsögöt, úgyis találna valami megoldást. :)
sureee 2016.10.06 18:38:32
@VT 135: Tiszta amit írsz, és abszolút egyet is értek vele, csak ne felejtsd el, hogy 1-1 kapcsolatfelvétel, chatalés során mennyien morzsolódnak le. Hány különböző nővel kell chatelni, míg eljutsz a randiig, utána meg a szexig. Azt hiszem Ethan Wolf írta, (bocs, ha nem ő), 10 randi-ból 1 végződik szexxel. Egy átlag pasinak ez legyen 7 első randinál többet végül nem akaró csajra jut egy befutó, aki a harmadik randin 'beadja' a derekát. Ahhoz, hogy 8 különböző nővel eljussál a randiig, nagyságrendileg 30 nővel kell chatelned -ráadásul a többség számára ez egy bőven optimista prognózis. Mikor időpazarlásról beszélek, akkor a sikerhez vezető út járulékos költségeit is bele kell számolni. Számomra ez a konstrukció, hogy 1 szex fajlagos költsége 10 randi, min 100 chatalés (8 igent mondó csajjal párszor, plusz az ezekre jutó lemorzsolódóval való egyszeri beszélgetés) egyszerűen nem éri meg. Ráadásul ez véleményem szerint bőven optimista számsor.

Nincs ezzel baj, csak levontam a saját adottságaim, lehetőségeim szerinti tanulságot, hogy átlagos pasiként számomra ez a konstrukció nem éri meg, és túl nagy a szex fajlagos költsége. Inkább az esélyeim növelésén dolgozok, mint a zavarosban -online- halászok. Ráadásul a tinder, illetve ahhoz hasonló appok megjelenése pont a férfiak dolgát könnyíti ilyen szempontból. A hőskorban még a kapcsolatfelvétel előtt -anélkül, h tudtad volna, hogy külsőre bejössz-e valamennyire a csajnak- lehetett elég sok időt elpazarolni levélírásokra. Na az volt az igazi időelbaszás. Most már legalább ha van egy kezdeti szimpátia, csak utána kell időt tenni bele, mert a jobbra huzogatás viszont tényleg nem az
Felmerészkedtem egy olyan oldalra, ahol kifejezetten szexpartnert keresnek az emberek (nem prostikat). Ilyen helyen nehéz beszélgetést kezdeményezni, mert a legtöbb ember olyan képeket tölt fel, amiken valamelyik intim testrésze látszódik közelről. Most erre, mit tudsz írni? Szép a melled? :D…..
Anna (mária) olyan nő, akivel úgy gondoltam párkapcsolat is lehetne akár… ha minden jól alakul. Szokásos online ismerkedés, lassú építkezés, mivel nagyon elfoglalt volt, majd egy hét után randi. Szerette az állatokat, ezért vittem a kutyát is és egy nagy kutyasétáltatást tartottunk a ligetben.…..
Áttörés, kérem szépen, azt hiszem ez a legjobb szó arra a bejelentésre, miszerint ettől a hétvégétől kezdve az M4 Sport a magyar labdarúgó bajnokság, közismertebb nevén Bohócliga minden összecsapását élőben közvetíti majd, a kor szellemének megfelelően leginkább online, csak azoknak, akik hajlandók…..
Már most látom, hogy nem én leszek a célközönség, engem ez a tíz dolog nem hat meg ugyanis, de úgy tudom, hogy a NATPE-screening után minden hazai tévé meg akarta venni a sorozatot, szóval biztos én vagyok a hülye...