Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dani07

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vendégszerzőnk, Barna Judit írása Keresem a jelzőt. Balliberális média. Nem jó. Van köztetek sok jó újságíró. Én is olvaslak téged, és te is sokszor írsz a programjaimról, projektjeimről. Ráadásul a legtöbbször nagyon tetszenek neked. A szó, amit keresek, talán a frusztrált újságíró. Frusztráltan…..
Dani07 2016.04.20 12:11:52
@Szelid sunmalac: Nekem az mérce, amit Jézus mondott, más nem érdekel. Ha ez radikális, akkor az vagyok, sőt boldogan vagyok hülye is. Jézus azt mondta, hogy tartsd oda a másik orcád ha ütnek és hogy szeresd ellenségedet (ebből semmilyen agresszió nem következik). Az, hogy az emberek háborúkat indítottak Isten nevében az azért volt, mert a középkorban pár papot leszámíva az emberek nem is ismerték a Bibliát, az egyház meg sokszor a saját anyagi érdekei szerint döntött és nem a Biblia szerint.
Az érdekelne, hogy az hol van leírva, hogy ha kétféle magot vetsz akkor meghalsz? Nem ismerem ezt az ige helyet.

Kíváncsi vagyok, hogy te miben látod a keresztény hit lényegét, ha nem abban, hogy Jézust követed. Számomra Jézus nélkül az egész kereszténység értelmezhetetlen.
Dani07 2016.04.20 12:36:04
@gyurmicsek: Egyetértek veled abban, hogy az emberrel van baj és hogy a kapzsiság és a gyűlölet motivál mindenkit (Amúgy a Biblia is azt tanítja, hogy az ember szíve hajlott el attól, amilyennek lennie kellene).

Meg abban is osztom az álláspontod, hogy a vitánál lehet, hogy több értelme van inni egy sört. :D

Ettől persze még a vitának is lehet értelme, pl. segíthet abban, hogy más embereket jobban megértsek, még ha nem is értek egyet velük.
Dani07 2016.04.20 12:37:19
@I_Isti: Köszönöm, ma is tanultam valamit.