Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leia26

226 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Áldott állapot A hányinger ellen 2010.10.17 06:09:06
  2009. december 31. | Szerző: Péntek Enikő.A terhesség első trimeszterének – sajna valakinek nem csak – természetes és gyakori velejárója az émelygés, hányinger, hányás. Ha nem kóros hányásról van szó – ami ritka, de nagyobb veszélyekkel járhat…..
Áldott állapot Anya és az alvás 2010.10.16 07:18:23
 Nők Lapja CafeSződy Judit pszichológus2010. 10. 16.Karikás szemmel kóborolsz a lakásban, néha azt sem tudod, éppen az ebédet készíted, vagy a vacsorát. Már rég nem a lottóötösre vágysz, csak egy kiadós alvásra. Segítünk, hogy átvészeld a nehéz hónapokat!Gabinak nem…..
 Szuper karácsonyi oldal rengeteg ötlettelkaracsonyidekoraciok.blogspot.com/Inspirációk..
 2009, május 28 - 23:04 — AnidúlaSzeretném oldani azt a feszültséget, amit az előző cikkemben hagytam magam után. Most egy pozitív élményemet készülök veletek megosztani.Egy budapesti szülészet várandósoknak tartott foglakozásába nyertem bepillantást a napokban.…..
 Megleshető itt: gyermekszoba.blog.hu/2009/11/04/otletparade_adventi_kalendariumok..
 http://www.mezesbabos.atw.hu/..
 én pl. MINDIG darálom a cukrot, soha nem veszek bolti porcukrot. Írókához pedig tutira jobb, a boltiban rengeteg a szemcse, vagy teaszűrőn átszitálod kétszer-háromszor, vagy nem tudod kinyomni kicsi lyukon keresztül a zacsiból, elrontja az írókát.Ami fontos: csak félig töltsd…..
 Igyekszem röviden összefoglalni azokat az információkat, amik segítettek nekem a szoptatásnál az első babámnál.(Ha több segítségre lenne szükséged, az oldal alján linkeket találsz, szoptatási tanácsadók listáját, részletes cikkeket.)Mellre tevés módjaTegyünk egy nagy…..
  Mert a hordozás a kisbaba életét jobbá, az édesanyjáét pedig könnyebbé teszi. :)Egyszerűbb a városi közlekedés babávalEgy textil babahordozó nagyon megkönnyíti a városi közlekedést. Nem kell cipelnünk a babakocsit a lépcsőkön, segítséget remélve. Könnyebben…..
Hóna alá nyúlva fölé tartom, csak a lábacska lóg bele. Aztán apránként a lábától felfelé haladva leöblítem...a hát öblítése után "beleültetem", szóval csak a hónalja alatt fogom , ő meg lebeg... jó, mostmár leér a lába, sőt, rugózik is, fel is áll...ami itt…..
Áldott állapot Fürdetés 2010.09.19 09:34:00
nunu.hu/fisher-price-aquarium-furdeto vagy: www.pocakfurdo.hu/Nagyon meggyőzött, elgondolkodtam rajta...Kevés helyet foglal, víztakarékos, anatómiai,lelki előnyökkel jár, és még később is használható, akár papapuffnak 3-4 éves korában.Nézzétek meg a videót is:-) ..
Áldott állapot Hordozás linkek 2010.09.19 09:06:00
www.google.com/imageswww.closeparent.hu/www.vaude.com/epages/Vaude-de.sf/en_IN/celesztina.blogspot.com/2008/08/babaerszny-babazsk.htmleminokrea.blog.hu/tags/babazs%C3%A1kbabahordozo.lap.hu/babaerszeny_babazsak/23904156www.babakozelben.hu/www.bohem-mama.hu/store.metrominis.net/catalog.php ..
ötlet innen:gyermekszoba.blog.hu/2010/06/10/lennel_gyerek_celebeknel_gwyneth_gyerekszobaja#more2070270..
Áldott állapot Linkek 2010.06.06 08:58:00
http://www.bebibolt.hu/babyfun.axiomarket.hu/html_page/elerhetosegeinkafwww.babamosoly.hu/magyarinda.blogspot.com/utóbbi mosható pleus és…..
           Egyszer volt, hol nem volt… Nem, ez nem jó kezdés, még a végén azt hinnétek, hogy ez egy kitalált történet, pedig nem. Nem bizony! Régen történt, annyi szent, többéves ajándékkiszállító és rénszarvashajtó…..
Karácsonyi muffin üvegbe zárva  Gyorsan elkészíthető, elronthatatlan ajándék. Gyakorlatlanabb konyhatündérek is megpróbálkozhatnak vele.Hozzávalók:• 12 dkg rétesliszt• 15 dkg finomliszt• 1 csomag sütőpor• 10 dkg mandulaforgács• 15 dkg aszalt…..
www.noiportal.hu/main/npnews-5448.html..
Racionális mese a Mikulásról és a rénszarvasról Nem annyira megható, inkább aranyos... 1. Egyetlen fajta ismert rénszarvas sem tud repülni, de több mint 300 000 olyan élo organizmuslétezik, amely még besorolásra vár, bár ezek nagy része ízeltlábú vagy baktérium, nem…..
Mese a karácsonyról, az önfeláldozásról és a szeretetről... Valamikor réges régen az erdőben élt két fenyőfa... Együtt cseperedtek fel, együtt nőttek. Az egyik fiú volt, a másik lány. Nagyon szerették egymást. Úgy érezték minden az övék. Övék az erdő, övék a…..
AZ ARANYDOBOZ Egyszer egy ember megbüntette a lányát, amiért az eltüntette a drága pénzért vásárolt arany csomagolópapírt... ..
   Karácsonyi történet  Az angyalkák puha felhőpárnákon ültek... Hipp és Hopp, a két jó barát most is egymás mellett ültek egy bárányfelhő szélén, úgy figyeltek az előadásra. Pár pillanat múlva már apró szárnyak suhogása hallatszott; útra kelt a…..