Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Reláció

0 bejegyzést írt és 135 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki Cintiék adriai hajózására vágyott, az most a mennybe mehet, mert az adás egy indokolatlanul nagy szelete csak erről szól. A másik meg arról, hogy Attila totál begőzölve, zsebparancsnokként adja az ívet a többieknek. Cintiék már hajnalban lekoccoltak. Attila kapta a hagyatékot, így egy napig ő…..
Reláció 2016.05.14 11:19:21
@Sanda.Ipse: Én hiszek a szerelem erejében, és Geri totál belezúgott csajba. Egy szinten kezeli a kutyájával:) ami nélkül nem lenne meg. Ergo Brigi hosszútávra biztosított Gergő oldalán, jöhetnek bármilyen bombázok is. Brigin is látszik a ragaszkodás, és már nála is megjelent a sárgaszemű szörny (Kongora). Ebbe a kapcsolatban még jó nehány év is benne lehet...
Szilveszter befarol a piros traktorral. Gábor szeme egyből kipattan és megpödri kackiás parasztbajszát, hogy ki az a szép leány, aki a platón csücsülget? Amíg kiderül, addig is imádkozik, hogy akt festményekhez álljon modellt. Merugye a meztelen nők festegetése általában heti program szok lenni…..
Reláció 2016.05.11 23:14:37
@csincsilla72: nem ezitten naonvidék! Ne kukacoskodjál már!!!
Reláció 2016.05.11 23:27:17
@csincsilla72: @Perspektíva: Nadenemártényleg! Ez olyan mint amikor mindenki a leggyengébbet bántjá, mert azon könnyű fogást találni. Brigink nem a gonosz maga ahogy Ati sem.Gergo pedig nem a megtestesült jóság. Brigi ma egyébként szimpatikusabb és őszintébb volt a Sanya féle megítélésben mint Gábor.
Ha van olyan karakter, akit semmiféleképpen nem szabad elengedni egy realityben, mármint szerkesztői szemmel, az az olyan arc, mint Heni volt, vagy amilyen Attila. Konfliktusgeneráló mindkettő, nem fogja be a száját egyik sem, folyamatosan képernyőn vannak, és bármennyire is idegesítők és vernénk…..
Reláció 2016.05.10 11:59:51
@Alajka Bal: nem tudtam nem észrevenni, hogy jónéhány alkalommal a munkára alkalmasság alapján próbálod az általad megítélt szereplőket kategórizálni, akár úgymint végső és cáfolhatatlan ismérvet arra, hogy aki alkalmas embőr aki nem az nemembőr. Tehát a némbőr (Brigi) hova sorolandó? Alkalmaznád?! A céges bulikat bizonyosan fel tudná dobni, meg egyébként is vidám személyiség.
Reláció 2016.05.10 12:16:13
@Alajka Bal: ...de mintha a női nemhez kimondottan mizantróp lenne a hozzáálásod, ...persze szíved joga;)
Reláció 2016.05.10 12:18:04
@Puncylla: a haja azért jó el kell ismerni. ..és az alatt mindenkinek koponya. Persze neked rögtön masni ...pfff
Zé konferál, a farmerek játszottak, a játék neve pedig hogyan nem változott meg az életem 20 millától 20 év alatt. Zé azon nem lepődik meg, hogy Sanya a fitnesz világában látja magát 2036-ban is, de azon nagyon (!!!), hogy Brigi jövőképében nem szerepel Gergő (sem Szinti, sem Norbi, sem pedig…..
Reláció 2016.05.07 22:07:20
@Sanda.Ipse: Nem tudom megfejteni az igazi érzéseit Briginknek. Talán egy szakember segíthetne. Nincs közöttetek agyturkász??
Reláció 2016.05.07 22:56:03
@Perspektíva: lehet
Reláció 2016.05.07 22:57:12
@Rommvili: fura izlésed van. .. Igazi innyenc ;)
A legutóbbi összefoglalót elnézve olyanok fogalmazódtak meg a bennem, hogy  ilyen lehet beledögleni az unalomba... ha előttem lenne egy ciánkapszula, ráharapnék... egy gilette pengés forró fürdő is jobb móka ennél... miért nézem én ezt??? Eddig is voltak gyenge részek, de ez a  tegnapi…..
Reláció 2016.05.06 18:35:37
@alsophila.grahami: Te írtad, manipulatív... ennek erejét nem szerencsés alábecsülni, és ha Geri immun
Reláció 2016.05.06 18:38:21
@alsophila.grahami: na meg1x.
Te írtad, manipulatív... ennek erejét nem szerencsés alábecsülni, és ha Geri immunrendszere (mivel nem biztos hogy találkozott ezelőt hadonlóval) nem ismeri fel a veszélyt, akkor "cumshot"
Tengernyi szeretettel üdvözöl mindenkit Zé a műtehénszarral kikent ólból, én meg innen a kanapéról. Beköszöntött a munka hete, így a szó szoros és átvitt éttermében is kibaszott köcsögöket nézegethetünk majd. Attila reggeli szeánszával nyitunk, ami pusztán annyi, hogy térdig húzott fekete zokniban…..
Május elseje ugyan elmúlt két nappal, de ez a Oláh Gino és kiccsaládja örök szavai most nagyon passzolnak a Farmra. A heti feladat ugyanis az önálló köcsöggyártás, asztalos munka és a diótörés. Persze az intrika sem hagy alább, csak most nincs annyi idejük egymást marni...
Reláció 2016.05.04 15:42:43
@Alajka Bal: Ne utáld már! Nélküle tök unalmas világ lenne. Semmi tűz és semmi jég. Szükség van Brigi féle nőkre, hogy tudjuk mik is azok a jellemzők amik szerint szeretünk dolgokat vagy épp utáljuk. Brigink kicsit "élénkebb" természet de ezer és ezer férfi keresi ezt a típust a nagy magyar éjszakákba. (bár távol álljon tőlem, hogy tipizáljam őt) ;)
Reláció 2016.05.04 16:31:50
@tipptipptuti: Szerintem ott a bug a dologban, hogy minden valamirevaló pasi 36 éves korában komoly megalapozott kapcsolatban van. ..ha nem akkor ott valami baj van. Mint azonban látjuk Gergőnk nem a saját neméhez húz, ugyhogy a probléma (ha van) máshol keresendő. Nekem nem sikerült még megfejtenem hol a defekt, de valamiért csak beválogatódott.
Egyébként ha ilyen is, mint amit mutatnak róla, még mindig értékesebb, mint az élet császáraiként tündökölni kívánó senkiházi pénztalicskázó faszok akik az élet egyetlen értelmét a vagyon és a hozzá fűződő viszonylatuk alapján határozzák meg.
Reláció 2016.05.04 16:34:28
@tipptipptuti: én inkább lennék ilyen ember társa, mint az általam ismert középvezetői rétegből származó nímand bármelyikének
Norbi távozásával nem állt meg az élet a tanyán, a tikok éhesek maradtak, Turner továbbra is egy troll, csak Dia kanolási lehetőségeinek száma redukálódott le a nullára. Anikó térdben divatosan megszaggatott, de elképesztően szűk gatyában nyitja a napot, a zöld bőrdzseki állat, de a csizma nem...
Reláció 2016.05.03 19:50:23
@Perspektíva: és elhagyja a játékot!!!
Reláció 2016.05.04 10:00:51
@PeniValdes: @tipptipptuti: Jó reggelt! Elgondolkodtam, és egyetértek veletek. Könnyű meg- és elitélni másokat, miközben ha kicsit belegondolunk a saját életünk is hemzseg hasonló baklövésektől. Nem vitatom, hogy Brigi persze ne tett volna meg sokmindent azért, hogy ez a kép kialakulhasson, de neki is van jó oldala amiért szeretni lehet. Ezt talán jobban látja benn Gergő. Azzal pedig vitatkoznék egy kicsit, hogy fontos-e az anyagi világnak való megfelelés vagy élhetünk e más síkok mellett boldog életet. Gergő nemek harmónikus személynek tunik, mégha a standard hétköznapi felfogás szerint kvázi nimcstele is. Szerintem nem jár rossz úton hogy boldog életet éljen.
Reláció 2016.05.04 12:23:59
@slara: csak annyit mondtam, hogy biztos van jó oldala amiért lehet szeretni és ebből talán Gergő többet is lát mit az rtl nekünk mutat.
Éppen, hogy megszabadultunk az egyik idegesítő farmernőtől, a másik egyből úgy gondolja, hogy a héten neki kell felrúgni a teliszart éjjeliedényt. Én komolyan nem értem, mi van itt? Ezek felosztották egymás közt, hogy melyik nap ki viselkedik elviselhetetlenül paraszt módon?..
Reláció 2016.04.28 22:43:50
@Furore Carcosa: "Mivel engem a show stratégiai és túlélő vonatkozásai érdekelnek..." akkor elfeledkeztünk egy kicsit szerintem arról, akit itt senki sem kedvel, sőt igazán totál esélytelennek tartanak, én mégis úgy látom hogy a legnagyobb stratéga. Ő az aki mindent mindenkinél bevet, miközben egy gazdatestbe csimpaszkodó parazita makacsságával fonja testét Gergő köré. Orvosi eset kétségtelen, de roppant ravasz is egyszerre. Nyálkásan csúszkál egyszer ide egyszer oda, de mindig cdak annyira hogy a megkornyékezettek ne veszélyeztessék a személyét. Mondhatnánk biztonsági játékos. Azonban mindenkibrigije ennél több és kevesebb is egyszerre. Amennyiben ügyesen manőverezik megnyeri Gergőt és Gergő megnyeri neki a 20 millát, ha azonban pszihopátiáját nem tudja eléggé leplezni és a többiek túl korán átlátnak rajta, akkor bukó lehet a dolog. ...de ügyes a csaj...szerintem a legnagyobb manipulátor.
Reláció 2016.04.28 22:51:16
Egy falunapra szeretnélek imitálni benneteket! Mondja a postás, aki rendesen kirittyentette magát, mint Szaros Pista Krisztus neve napján. És én ezt a hibátlan beköszönő antrét el is lopom, mert ennél tökéletesebben talán semmi nem írja le a mai adásban várható dolgokat: Szlovéniába beköszönt a…..
Ma Zé a soros, aki köszönt mindenkit a falmlól. Attila szokás szerint mindenki más előtt már talpon, és húzza az igát, ritka irritáló egy gyökér, de azt el kell ismernem, hogy az állatokkal hihetetlen aranyos, érdekes, hogy az emberekkel már nem tud ilyen kedvesen bánni. (Nincs is benne semmi…..
Reláció 2016.04.24 00:28:19
@etikette: Teljesen igazad van! ...sajnos;)
Reláció 2016.04.24 00:51:00
@alsophila.grahami: Norbi vallomásában valami kinti kapcsolatféléről fecsegett, miközben dörgölőzik Szintikéhez és Brigivel csókolózik.
Reláció 2016.04.24 00:52:20
@Perspektíva: ..és a megtévesztés
Szerencsétlen Norbit senki sem vádolhatja azzal, hogy már-már bántóan okos, de ahhoz, hogy diktátor legyen, igazából nem is kell tanult embernek lennie. Volt elég példa erre a történelemben, Ugandában Idi Amin, a szomszédban Ceaușescu se volt egy MTA tag, mégis egy egész népet hajtottak igába,…..
Reláció 2016.04.20 18:53:22
@VV Erőlegény: En csak annyit tudok h Brigi Soltvadkerten eléga durván nyomta az együttalvást, és biztos nem a gyerekei apukájukkal. Ugyhogy nem is tudom hány ujja is van a két kezén pontosan;)