Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Levag

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az, hogy Hernádi Juditnak van egy lánya, csak valahol a tudatunk leghátsó zugában volt jelen. Az pedig, hogy ő az összes magyar celebgyerek közül messze a legvagányabb, eddig eszünkbe sem jutott. Pedig így van, aki húszéves lányként extrémmetál-együttesben énekel, és szinte…..
Tudták, hogy Baló György elhatárolódik a feleségétől? Nem arról van szó, hogy a dolgozószobában duzzog, miközben a felesége a konyhában dohog magában, nem. Baló György nyilvánosan elhatárolódik, ráadásul egy sajtóközleményben. Hogy miért? Mert a felesége részt vesz a…..
Levag 2006.11.20 15:21:43
gida01
Én is most regisztráltam, ha megbántottalak elnézést. Hogy segítsek is, az origo-n és az index-en biztos találsz neked megfelelő fórumot.

Utcai zavargás közelébe? Szerintem nem volt a közelébe és nem is volt zavargás amíg a FIDESZ megemlékezésnek vége nem lett. Nem tudnám megmondani hány FIDESZ rendezvényen voltunk már a gyerekkel soha semmi nem történt, eszerint én bolond vagyok, nem sejtettem mi lesz.

"Aki pedig a rendőrség tömegoszlató sorfala
elé kerűl, az szaladjon, ahogy bír mimnél
messzebre a sorfaltól. Ne azt vitassa, hogy törvényes-e jógos-e szakszerű-e a rendőrség cselekedete."

Szerinted az ott lévők többsége mit csinált. De a mi rendőreinknek ez nem mindíg volt elég.

"Az a baj, hogy a mai 50- évnél fiatalabb generáció nem élt át egy valóságos terror akciót. Gondoljátok, hogy 56 - ban az ÁVO- val és a pufajkásokkal szemben, az lett volna a fő szempontunk, hogy van-e viperájuk és azonósitó számuk."

Hát éppen ez az. 56-ban voltak bátrak, vakmerők akik nem ezzal foglalkoztak és már nem élnek, ezekre is emlékeztünk aznap. És akkor most is fogjuk be a pofánk, akkor mi változott 50 év alatt? Vagy csináljunk úgy mint 57-ben május 1-én (pár hónappal 56 után 10ezrek ünnepeltek az utcákon).

Visszatérve a témához Baló-val és nejével nincs bajom. Erre a nyilatkozatra nyílván szüksége volt közszereplőként. Mellesleg nem lehet minden fekete, vagy fehér. Van, hogy az egyiknek van igaza, van hogy a másiknak, pont mint egy jó házasságban.
Számomra egyetlen nyílvánvaló dolog van GyF-nek mennie kell, ez nem kérdés, a kérdés az ki legyen helyette? Úgyhogy kedves szoci barátaim, gondolkodjatok.