Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jadlyn

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anyák napján számoltunk be arról a tiltakozó levélről, amelyet egy fiatal édesanya írt a Nemzeti Médiahatósághoz a Viasat meztelen reality sorozatát népszerűsítő köztéri reklámkampány leállítását kérve. A nyílt levéllel párhuzamosan petíciós kampány is indult, amelyet egyetlen nap alatt több mint…..
jadlyn 2016.05.02 21:25:51
Anyák napi tiltakozókampány indult az “Ádám keresi Évát” plakátjai ellen: egy fiatal édesanya nyílt levélben fordult a nemzeti médiahatósághoz a Viasat meztelen reality sorozatát népszerűsítő köztéri reklámkampány leállítását kérve. Mint írja, a meztelen férfiakat és nőket ábrázoló plakátok…..
Katolikus, református és kisebb egyházakhoz tartozó egyetemista fiatalokat célzott meg a néhány hónapja “Felház” néven indult kezdeményezés, amelynek legfrissebb videójára – amelyben Orbán Gáspár is megszólal – a média is felfigyelt. A sajtóérdeklődés érthetően a miniszterelnök fiának szólt, de a…..
jadlyn 2016.04.18 22:29:02
Kedves Vigyázó blog,
Nem értem, hogy miért kellett ilyen erőteljes negatív véleményt megfogalmazni a Felházzal kapcsolatban. Én sem ismerem őket személyesen, viszont én várnék addig az "ítéletalkotással", amíg majd az eredmények fognak - pro vagy contra - magukért beszélni. Jelenleg egy ilyen "Gamalieli állapotban" vagyok, és magamra nézve kötelező jellegünek tartom, hogy ahhoz tartsam magamat, amiket ez a tiszteletben álló farizeus mondott: "Mostanra nézve is mondom néktek, álljatok el ez emberektől, és hagyjatok békét nékik: mert ha emberektől van e tanács, vagy e dolog, semmivé lesz; Ha pedig Istentől van, ti fel nem bonthatjátok azt; nehogy esetleg Isten ellen harcolóknak is találtassatok."
Azt hiszem, a Felházzal kapcsolatban a legfőbb kérdés a következő: Ez egy hipszter ökomenikus közösség, vagy pedig egy ébredési mozgalom lesz? Én nem tudom erre a választ, és ezért várnék még azzal, hogy bármilyen véleményt is ex katedra kijelentsek róluk. Annyit viszont tudok, hogy az embert nagymértékben meg lehet ismerni a beszédéből... Tegnap - rengeteg keresés után - találtam egy rendkívül érdekes, egy órás interjút a Felház szervezőivel, amit még ősszel a Golgota Rádió csinált velük. Szerintem egy sokkal tisztább benyomás tud kialakulni az emberben, egy másik személyről - ha annak a beszédéből - és nem a róla szóló bulvárhírekből tájékozódik.
www.youtube.com/watch?v=vwj2gkxsMg0
(Az interjú kb. 1:07- től hallható)
Üdvözlettel, Anna