Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jobb és közép

1 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(18) Akkor ne finomkodjunk, beszéljünk amolyan puzsérosan. A "Csillag születik" zsűrijéből széles tömegek által megismert Puzsér Róbert a legkarakteresebb és legismertebb főpolgármester-jelölt, akire a politikát messziről lesajnáló átlagemberek is felkaphatták a fejüket. Be is szartak a ballib…..
Jobb és közép 2018.10.21 10:19:59
Aha. Cipeltetnék én ezzel az emberrel a Hungáriáról vagy az Örsről bútort az V. kerületbe, gyalogosan, kézben! Sétáló Budapest, az. De vegyük végig sorban, nehogy még én legyek az, aki somásan ítélkezik.
1.) Nem érdekel, miben hisz. A politika nem hitvita, hanem gyakorlati tevékenység. Az érdekel, hogy mit akar megvalósítani, pontosan hogyan, mennyiből, kikkel és milyen határidőre. Egyelőre egyetlen olyan embere sincs, aki értene valamihez, s akinek a nevét egyáltalán megemlíthetné, hogy mellette áll. "Stábom"? Blöfföd... Ez az ember életében nem dolgozott egyetlen olyan cégnél sem, ahol megszabják neki a feladatot meg a büdzsét egy határozatban, és határidőre teljesíteni kell. Bölcsész, na.
2.) Nem gyűlöletszekták jelöltje? Ez jó hír, de ilyenből van Budapesten még egymillió olyan polgár, akinek a szóhasználata nem annyira szalonképtelen mint az övé, tehát alkalmasabbak.
3.) Tehát a protest szavazatokra hajt. Abból nem tud annyi összejönni, hogy leváltsa Tarlóst. Marketingre mindenkinek szüksége van, aki érvényesülni akar a politikában. Ő úgy akar főpolgármester lenni, ahogy még soha, senki nem nyert választást. Mégpedig azért, mert így nem is lehet. Hát, izéééé... Tarlós ehhez csak tapsikol.
4.) Valóban igazi krakéler. Az ő szóhasználatával élve tehát egy egyszemélyes gyűlöletszektával van dolgunk. De már ahogy beszél is, azzal a dühgombóccal a torkában, az is mutatja,hogy indulatai kontrollálására képtelen. Ha képes lenne, akkor nem ilyen lenne a hangképzése. Egy főpolgármesternek sokféle emberrel kell szót értenie és együttműködnie, és a külföldi testvérvárosokkal is kapcsolatokat kell fenntartania. Ilyen stílusban?
5. és 6.) Valóban itt az ideje a változásnak Budapesten. Épp csak ez a fajta gyűlölködő stílus nem változást jelent, hanem ugyanazt, ami a Fidesz, csak balról és még durvábban. Mindenki ragályos betegség, meg egy darab fekália, de minimum esélytelen, aki nem ő? Tényleg? Hát, izééé... A budapestiek ennél azért civilizáltabbak. Még ma is. Tehát változást akarnak, de nem még rosszabbat, hanem valami egész mást. Valami európait.
7.) Aki nem akar megfelelni, az nem felel meg. Tehát kuka.
8.) A szociális demagógia elvetése igen üdvös. De mi van helyette? Egy nagy semmi, ahogy elnézem.
9.) Az jó, havan választási lehetőség. Csak ezek a fránya budapestiek nem két kupac, Puzsér már tudja, micsoda közül akarnának választani.
10.) Nagy tévedés. Aki nem nyer, sőt implicite beismeri az interjúban is és ebben a szövegben is, hogy esélyt se ad magának, azt nem érdemes támogatni sem. Ahogy a focit gólra, úgy a politikát szavazatra játsszák. Aki nem is akar nyerni, annak a politikából irány haza. A politikában nem exhibicionistákra van szükség, hanem olyan emberekre, akik nyerni akarnak, és ezért meg is tesznek mindent.
No, akkor talán ideje felnőni a feladathoz! Vagy haza is lehet menni. Mert ebből a szereplésből semmi más nem tud kijönni, csak az, hogy az ellenzéki szavazatok morzsolódni fognak, mint áprilisban, és a Fidesz akár 30%-os támogatottság mellett is eldöntheti, ki lesz a főpolgármester.
Kíváncsi vagyok, mennyi ideig meri kint hagyni a posztomat....