Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mtray32

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyet fizet, hármat kap Ha máshonnét nem, akkor az izraeli 10-es csatorna Kol Kalul (Teljes ellátás) című fogyasztásvédelmi műsorából értesülhettünk róla, hogy egy álmúzeum nyitotta meg kapuit a budapesti volt gettó területén, közel a Dohány utcai zsinagógához és Zsidó Múzeumhoz. A márciusi…..
Több mint egy évvel a bemutató után eljutott a Saul fia oda, ahová először kellett volna: Németországba. A fogadtatás megdöbbentő: a nagy német lapok többsége szerint a film „láger­giccs”, „szellemvasút”, „kizsákmányoló erőszak-pornográfia”, egyszóval: “hányingerkeltő”, és “ugyanazt a…..
mtray32 2016.04.18 19:55:15
@mézesmackócskácska: Őnnek azt ajánlom, hogy mielőtt Izraelt vádolja, ellőbb tanulja meg aezeken a történelmet ! Izrael nem vett el semmit ! 1947 november 29-én, volt egy ENSZ határozat, amelyben az van, hogy ahol most Izrael állama létezik, megszavazott 2 államot, egy zsidó államot s egy Palesztin államot, mely ezek a területek az angol fenhatóság alat volt! igen ám, Izrael elfogadta az ENSZ határozatát, s az ott lévő arabok s 5 arab megtámadta Izraelt, pont amikor az izraeli miniszterelnők kikiáltotta Izrael állam függetlenségét ! Ez volt 1948 május 15-én. Egy évre rá Rodoszban Izrael és az arabok aláirtak egy fegyverszüneti határokat. Mi történt azóta? 1967-ben Egyiptom, Sziria, Jordánia megtámadta Izrael államát! Izrael fölényesen megnyerte e háborút 6 nap alatt!!! S igy kerültek területek Izraelhez, egy rész a területeknek jordániához tartozott, (Jehuda s Somron), jordánia lemondott e területekről, s igy születet meg egy arab nép,hazátlanul! A területek másrésze peddig Gáza város, mely Egyiptomhoz tartozott, s ők is lemondtak e városról, s az ott lakó arabok is maradtak hazátlan! Ebből helyzetből születet meg a mai arab-izraeli konfliktus! S még annyit füznék hozzá, hogy sose volt Palesztin nép, se ország!
Egy nappal azután, hogy az ISIS Magyarországot is megfenyegette, meglepő és nyugtalanító elemzést közölt a Commentary magazin. Mint írják, az Iszlám Állam Al-Naba című kiadványa felszólította az európai dzsihadistákat, hogy a jövőben ne az Izrael elleni harcra összpontosítsanak, hanem a “közeli…..