Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drnana

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
77 magyar film A Trianon-film 2018.11.28 19:38:39
  Olyan filmről számolok be, ami nincs. Harminc éve rágjuk a gittet: miért forgat senki Trianon-filmet, ha már lehetne? Igaz, van egy, Koltay Gábor dokumentumfilmje (Trianon, 2004), ami azonban aligha fogja a nézőtereket fölforrósítani. Persze, azon kívül, hogy egykori stúdióvezetőm, Nemeskürty…..
Jávor Benedek, a Párbeszéd Magyarország EP-képviselőjének budapesti, 11. kerületi irodájának ablakát ma reggelre kővel dobták be. A politikus korábban is kapott "Megölünk, szemét!" és hasonló fenyegető leveleket, de szerinte idén tavasszal komolyra fordult a helyzet: a postaládáját valakik emberi…..
drnana 2018.10.10 13:20:54
@röf: Így kezdődött Németországban is a 30-as években. Ma ott tartunk, hogy magyar férfiak 4 éves román kislányt erőszakolnak meg eltörik a lábát,vérben úszva otthagyják. A KISLÁNY 4, AZAZ NÉGY ÉVES.
Magyarország sikerei ezer éve a Nyugat és magyar közötti kiegyezésekhez kötődnek. A kudarcos magyar behatolási kísérletek után Szent István koronát kért a pápától -- nem Keletről/Bizánctól, de nem is a német-római császártól, ami a vazallusi viszony elismerése lett volna --, hogy a királyság autonóm…..
drnana 2017.11.15 13:06:18
@feher.b: Hinni kellene benne, jobban megismerni segíteni nekik. Nincs jobb náluk az ellenzéki oldalon. Nekünk kell erősebbé tenni őket.
Nem tudom mi zavar jobban. Az a csodavárás, ami körülveszi a Momentumot vagy az, hogy ők a hihetetlenül nagy médiafelületet, amit kapnak, nem arra használják, hogy újszerű, progresszív programról, jövőképről beszéljenek, hanem inkább arra, hogy üres politikai lózungokat csattogtassanak. A magyar…..