Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hatvanpuszta Orbanland

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem az a baj, hogy az emberek nem akarnak vasárnap dolgozni. Én sem szerettem sose, de ez mégis ki a büdös szart érdekel rajtam kívül? Senkit. Jogomban áll olyan munkát választani, ahol nem kell ilyen tevékenységet végezni, mondjuk lehetek küldeménykézbesítő, és kelhetek reggel négykor, hogy…..
Hatvanpuszta Orbanland 2016.04.17 17:37:55
@videki gyerek: Ne haragudj már, hogy megkérdezem, de véletlenül nem a Fidesz van most kormányon? Én úgy tudom, hogy igen és úgy tudom, hogy a Fidesz kormány határozott úgy, hogy megszűnteti a vasárnapi zárvatartás tilalmáról szóló törvényt, nem pedig a baloldal - akik ezt elég nehezen is tehették volna meg ellenzékből. A vasárnapi munkavégzés után járó 100%-os bérpótlékot is a Fidesz csökkentette vissza 50%-ra, pedig ezt aztán senki nem kérte tőlük, sőt a baloldali pártok javasolták is, hogy maradjon továbbra is 100%.

A baloldali pártok NÉPSZAVAZÁST kezdeményeztek a témában, így a nép dönthetett volna arról, hogy mi legyen. Arról a baloldali pártok nem tehetnek, hogy a Fidesz maga alá fosott attól a lehetőségtől, hogy a nép véleményt mondjon róla és inkább iziben visszavonulót fújt.
Hatvanpuszta Orbanland 2016.04.17 17:43:53
@Krisz11: Az a szép, hogy mindezt vasárnap írod meg. Szerinted hány ember VASÁRNAPI munkája szükséges ahhoz, hogy te most itt kommentelhess?

Kellenek ugye emberek az áramszolgáltatónál, aztán kellenek emberek az internet/telefonszolgáltatónál, kellenek emberek a blog.hu-nál és az Indexnél, további emberek a köztes szolgáltatókánál. És mindez csak a kommented megírásánek lehetővé tételéhez! Arról még nem is beszéltünk, hogy hány ember VASÁRNAPI munkája kell ahhoz, hogy legyen víz a csapban, meg gáz a vezetékben. Az ő vasárnapi munkájuk nem zavar?

Látod, itt bukik meg az állszentségetek. Aki azt mondja, hogy senki ne dolgozzon vasárnap, az kötesse ki az áramot, internetet, kábel TV-t, ne utazzon tömegközlekedéssel, ne tankoljon benzinkúton, ne menjen étterembe, strandra, moziba, sehová, amihez más emberek VASÁRNAPI munkája kell. Ellenkező esetben csak egy állszent hipokrita.