Regisztráció Blogot indítok
Adatok
outsider

0 bejegyzést írt és 479 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Győz a szittya förgeteg 2011.02.17 05:40:00
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről. Olyan határozottsággal vertük vissza a nemzetközi támadást, olyan sikerrel védtük meg a médiatörvényt, hogy abból a törvényből csak üszkös romok maradtak. Mi így szoktunk győzni, Budapest nemrég megünnepelt védői is ennyit tudtak…..
w Antiklimax 2010.04.12 07:00:00
Megvan a győzelem, és valószínűleg megvan a kétharmad. Csak a gólöröm, az maradt el. Ebben jelentős szerepet vállalt az OVB, illetve a választást szervező bürokrácia korszakzáró slusszpoénja. A meghosszabbított kampánycsend szétverte a liturgiát. Elmaradt a szavazatok –…..
outsider 2010.04.12 16:23:14
@nabazzmeg:
"Túl sok mozgásterük nincs, minden fronton lépéskényszerben vannak...Görögország még azért lebegjen a szemünk előtt, ha nem is mindjárt Ukrajna...bár, mivel nem látunk bele a lapokba, nehéz ezt pontosan megítélni."
Dehogynem, eljátszhatnak a meleg házassággal meg az abortusszal...
"Az LMP-nek nem örülök, semmi másnak nem tartom, mint egy szdsz menekülttábornak, sajnos ezzel a párttal az értelmetlen, káros és sunyi ál-liberilzmus tovább terjesztheti káros mételyeit."
Miii? A szadesz a hatalomért cserébe lemondott a liberalizmusról, ha ezt megteszi az LMP akkor majd igazad lesz, de addig...
w A teleszart szentfazék 2010.03.19 04:30:00
Még le se ment a választás, és máris a jobbos ciklusok örökzöld poénján röhögünk: a teleszart szentfazékon. Vagyis azon, amikor valaki, aki amúgy féltéglával veri a mellét a kereszténységére, kurvára tököncsapja magát, pedig próbált úgy tenni, mint akinek nincs is.…..
outsider 2010.03.19 13:54:57
@dark future:
"a jelenség tehát (más-más formában) itt is és ott is létezik. igazán korrekt, tiszta, becsületes, következetes politikai erőt, pártot, politikust nem fogunk találni, de még civileket se nagyon."
Ez valójában egy nagyon jelentős kérdés. Miért van az hogy az emberek igénylik azt hogy hazudjanak nekik, de azt nem szeretik ha átverik őket. Meglehet-e határozni egy hazugsági faktort ami fölött már gáz, de ami alatt "korrektnek" lehet mondani egy politikust?
Viszont nem hiszem hogy jobbikos András hazugsága legitimálna bármilyen másik hazugságot vagy mondjuk az intézménysült korrupciót, úgyhogy csak óvatosan a felmentés osztogatással kedves urak, mert még a végén szomorkodni fognak ha egy felmentett hazug éppen az Önök családjában tesz valami kárt, bár ettől a pechtől óvja Önöket a Jóisten vagy Darwin szelleme.:)
w Kommunista, fn. 2010.03.14 21:30:00
Kedves emberek, szükségem lenne a "kommunista" kifejezés minél pontosabb, vagy legalább minél bőségesebb definíciójára. Szótárazni, sőt Márait olvasni én is tudok, leginkább az érdekel, hogy kábé mit, kit, kiket értünk "kommunista" alatt a mai…..
w A zemberek alkonya 2010.02.05 06:50:00
  Végre országértékelés, már alig vártam. El kell mondjam, hogy rettentően utálom az egész műfajt, illetve az orbáni feldolgozását. A mintával, az amerikai elnök éves State of the Union-beszámolójával összevetve ordít a provincializmus, a paranoia és a pátosz, minden,…..
w Térfélcsere 2008.05.27 04:00:00
Kimegy az ember egy sörért félidőben, és mire visszaér, nem ismer rá a csapatokra. Nemrég még teljesen nyilvánvaló volt, hogy Gyurcsány Ferenc a józan, reális, és az elkerülhetetlen áldozatokat el nem hallgató felelős hazafiság egyszemélyes élvonala, aki nem kertel, hanem…..
w A nyolcadik utas 2008.05.13 08:00:00
Hiába már a felháborodás, a dühödt kiátkozás. A vak is látja, mi folyik itt. Magyarországon működik egy alig mérhető, idegenszerű törpepárt, amely fikarcnyisága ellenére arcátlanul, gátlástalanul próbálja a többségre kényszeríteni az akaratát. Ez az akarat ráadásul nem…..
outsider 2008.05.13 22:15:46
Tóta W. Árpád · www.worluk.hu/ 2008.05.13. 22:02:22

"talán ebben szerepe van a kirekesztésüknek, nem? "

gondolom az is kiderült abból amit írtam hogy hszexulitás okozata valamilyen korábbi sérülésnek.
az meg hogy kiszállnak az evolúcióból már magában az önkirekesztés egy fajtája, bár szerintem ezzel igazából a szüleik genetikai állományát büntetik... sok ebben a feltevés tudom, ha jól megcáfol valaki azt is elfogadom.
w Lopótökök 2008.04.17 05:45:00
Most már bevallhatom, az MSZP kataton agóniáját, a koalíciós szakadást, a nyúljellegű, dermedt reflektorbabámulást értetlenkedve figyeltem eddig. Oké, beszopták a népszavazást, tövig. A nép úgy foglalt állást, hogy ha már így kérdezik, nem szeretne fizetni, illetve…..
w Legyünk inkább barátok 2008.04.02 06:00:00
Kilencedike után tizedike jött, és tizenegyedike. Aztán harmincegyedike lett, és hipp-hopp megszűnt a kormánykoalíció.Mi folyik itt? Összeesküvés-elmélet van bőven, és nem is indokolatlanul. Hiszen 2004-ben hasonló dráma játszódott le egy SZDSZ-es miniszter felmentése ürügyén.…..
w Isten is megsegít 2008.03.17 08:00:00
Szuperforró téma lett a szolidaritás. Állítólag nyerésben is van, meg abból lesz a jövő nagyobb kenyere. Tekintsük meg ezért közelebbről, mi is volna ez. Odáig rendben, hogy az embernek megesik a szíve a nála szerencsétlenebbeken; a hóvirágos nénitől akkor is vesz hóvirágot,…..
w Nemzeti kaszinó 2008.03.10 06:30:00
Az a mi szerencsénk, hogy nem a szocializmusról népszavaztunk. Úgy megnyernénk, hogy megint negyven évig örülhetnénk neki. Pedig ha emlékeznénk, ha tanítanák az iskolában, miért és hogyan lett a szocializmusnak vége, akkor tudnánk, hogy nem negyven, de négy év szocializmusra…..
Vidám hangulatú, popfesztivállal egybekötött adakozással zárult a Liga-szakszervezetek közös rendezvénye, a Társadalmi Szolidaritás Napja. Az érdekképviseletek közös nyilatkozatukban kijelentik: támogatják a Magyarország fenntartható fejlődéséért folytatott közös harcot.…..
w Milyen málác? 2007.10.25 08:00:00
Hiába keseríti meg milliók mindennapjait, hiába tud róla mindenki, a magyar politika a mainstream sajtóval karöltve söpri szőnyeg alá. Mintha nem is lenne ilyen. Mintha a statisztikákból nem látszana napnál világosabban, mi a helyzet. Kár tagadni: a fonyi fatolvaj, az olaszliszkai…..
w Az erdő kapitánya 2007.10.22 09:00:00
Lelőtte a természetvédelmi őr a baltával rátámadó fatolvajt. Én már az eredeti hírből tudtam, ebből rasszizmus lesz. Ez azért van, mert kissé a jövőbe látok. De azt azért nem sejtettem, amit az Országos Cigány Önkormányzat közleményéből megtudtam délután: az áldozatot…..
w Nagy-Magyarország nem ország 2007.07.04 04:30:00
Ismerjük őket, találkozunk velük minden nap. Polgártársak, akik autójukon, szimatszatyrukon, ízeltlábú-dzsekijükön vagy péküzletükön térképet viselnek: az úgynevezett Nagy-Magyarország körvonalait. Az illetők nyilván ilyen alakú Magyarországot szeretnének a mostani helyett.…..
w Burzsoá proletárok 2007.06.01 19:42:00
"Ez egy plebejus érzelmű nemzedék volt. Még akkor is, hogyha a plebejus szó alatt a patrícius hajlamúak mindig valami bezárt lábszagú művetlen dolgot szoktak érteni."Na figyelj, plebi. Felőlem lambadázhatsz még akármeddig ezzel a szar plebejus szöveggel. De volna itt egy…..
outsider 2007.06.03 01:08:17
dark future · www.andocsek.hu 2007.06.03. 00:34:38
Minden. amit írtál igaz lehetne, ha a jobboldal egy eszmerendszert képviselne.
Sajnos fontosabbnak tűnik a pártot finanszírozók érdekképviselete, amihez az eszme csak eszköz. Amit leírtál az csak álom marad amíg a pártokat így finanszírozzák.
Pascal A szőke nő és a kupleráj 2007.05.29 08:36:00
A molnári benzinkútaszpirin és vizitdíj után kíváncsisággal vegyes undorral tapasztalom az egészségügyben továbbdüborgő reformot. A többiztosító egyelőre nem téma, Ferkó behúzta a kéziféket, de vannak a következőek: szivassuk tovább a dokikat a túlórapénzzel megkerülve…..
Pascal Chamberlain Őszödön 2007.05.30 07:45:00
Nem lehet ezt az őszödit elkerülni. Próbáltam de nem megy, még álmodtam is vele, íme, ahogy következik. Chamberlain megállapodik Hitlerrel. Münchenben megmenti a békét - egy évre. Lengyelország után elmondja: "Hitler lekéste a csatlakozást". Norvégiát Churchill nyakába…..
outsider 2007.06.02 23:12:59
Pascal · pascal.blog.hu/ 2007.06.01. 21:44:35
Engem érdekelne hogy a nagypolitikai meghatározó személyiségeinek mi az egyéni véleménye kicsiny hazánk helyzetéről. Mert ha jól értem a nagy békecsináló is elkúrta, csak vagy későn ismerte föl vagy nem akart tudomást venni róla. Szóval három lehetőség van:
1. A nagytudásúak későn ismerik föl hogy nagy a baj.
2. A nagytudásúak nem akarják tudomásul venni hogy nagy a baj.
3. Nics is nagy baj.
Akkor lenne/lesz itt szakértői kormány ha a fenti állítások közül egyik sem igaz.
w Milyen volt szőkesége? 2007.06.01 11:00:00
Joghurtot lóbálni és azt hazudni, hogy az a legjobb és az egyetlen, az ciki. Szőke András és Badár viszont rendben van. ..
outsider 2007.06.01 18:29:48
A cikkhez kapcsolható (?) élményemet had meséljem el:
Külföld, szálloda, unalom, este, fáradtság. Keresem a sportcsatornát. Egyszer csak csaj a képen (egy szilikon csoda, "tanga melltartó"-ban akár fölfújható is lenne annyira "tökéletes") és a szokásos rohadt bonyolult kérdés amit mindenki meg tud válaszolni. Mindezért csak telefonálnia kell emelt díjért és máris az övé az nyomorult 5000 EUR.
ÉS akkor bevillant hogy hát persze olvastam/hallottam erről. Ez az amikor esélye sincs az egyszeri "teszkó-járónak" hogy bemondja a megoldást. Csak várakoztatják egy jó hosszú ideig, amíg jó sok pénzt levesznek róla. Szóval ez egy szimpla átb@szás.
És ezt lehet.
A kor jogi normáinak megfelel, a morál és az erkölcs meg maradjon azoknak a fájdalomcsillapítója akik a farkasfalkában voltak olyan hülyék hogy kihúzatták a fogaikat vagy ki se nőtt nekik.
Figyeltem mit csinálnak. Folyamatosan próbálják emelni a feszültséget, valszeg erre reagál bioautomata és telefonál.
Aztán jött a második felismerés.
Ez tisztára olyan mint a választási kampány és az eszközök is hasonlóak. Fújj.
Ez azt jelenti hogy az evolúció felkínál egy lehetőséget? Ketté válhatunk és külön fejlődhetnek a herék és a dolgozók? Ez a kultúrált módja hogy lemorzsolódjon a genetikus selejt?
Vagy csúnya dolog külön fejlődni és inkább csináljuk együtt, és ne legyen szabad így átb@szni embereket?
Vagy mi?
Ezek jártak a fejemben, amikor visszakapcsoltam a póker közvetítés szünetében, hogy megnézzem mi változott.
A kérdés ugyan az, a "nyeremény" már 22000, a csaj hangulata a tetőfokon, és persze már nem volta rajta a melltartó...
Egy pillanatra jól esett a derültség, ami átfutott rajtam, aztán azóta motoszkál bennem ez a sok kérdés.

(elnézést a csúnya szavakért)